Soluții noi, moderne si simplificate, de accesare si plata a asigurărilor de sănătate private

Pe o piață a muncii din ce în ce mai competitivă, în care beneficiile suplimentare acordate angajaților pot face diferența, angajatorii optează din ce în ce mai des pentru un mix de avantaje extra-salariale.

Asigurarea privată de sănătate este una dintre cerințele din ce în ce mai des întâlnite ale potențialilor angajați, care apreciază grija angajatorilor pentru propria sănătate.

În același timp, tendința ultimilor ani este de sporire a exigenței acestora față de pachetul de sănătate primit, facilitățile oferite, dar și ușurința de accesare a serviciilor medicale private devenind din ce în ce mai importante.

Înțelegând importanța modernizării modalităților de accesare și plată a asigurărilor private de sănătate, Signal Iduna a introdus o serie de soluții noi, mult simplificate, în această direcție.

Signal Care Assistant, aplicația de mobil prin care accesezi cu ușurință servicii medicale private

Signal Care Assistant este aplicația de mobil oferită de Signal Iduna asiguraților, prin care aceștia au în permanență acces la informații în legătură cu pachetul de beneficii. De la lista de clinici partenere la programări și rambursări și până la istoricul serviciilor accesate, asiguratul deține în permanență toate informațiile de care are nevoie.

Iată câteva dintre beneficiile pe care Signal Care Assistant le oferă asiguraților:

• Control, siguranță și confidențialitate – contul pentru asigurat, este personalizat și securizat printr-o adresă de mail și o parolă unice,
• Aplicația poate fi folosită atât pentru programări, cât și pentru rambursări,
• Localizare cu ajutorul funcției GPS – asiguratul va găsi rapid o clinică Mediqa Net potrivită cu ajutorul hărții,
• Documentele sunt mai ușor de accesat – asiguratul dispune de un card digital prin intermediul aplicației.

Easy Pay, metoda prin care ai acces simplu și rapid la servicii medicale private

Cu Easy Pay, asigurații Signal Iduna nu mai sunt nevoiți să acceseze fonduri proprii pentru a beneficia de serviciile medicale din afara rețelei Mediqa Net. Plata serviciilor medicale se realizează simplu, prin intermediul unui card alimentat de asigurator. Tot ceea ce trebuie să facă asiguratul este să anunțe compania de asigurări înainte de a apela la serviciile unui furnizor, pentru a le fi virați banii ce acoperă costurile.

Prin intermediul metodei Easy Pay, Signal Iduna și-a propus integrarea tehnologiei digitalizării în asigurările private de sănătate. Practic, perioada dosarelor de rambursare în asigurarea privată de sănătate se încheie datorită acestui instrument de plată modern și la îndemâna oricărui utilizator.

Aplicația de mobil Signal Care Assistant și noua metodă de accesare a serviciilor medicale Easy Pay au fost adoptate rapid de către mii de asigurați Signal Iduna, care câștigă timp și se bucură de o flexibilitate mai mare, având acces mai ușor la cele mai bune servicii medicale disponibile în acest moment.