100 de ani garanție pentru bicicletele Pegas

Producătorul autohton Pegas oferă 100 de biciclete cu 100 de ani garanție pentru cadru, cu ocazia sărbătoririi centenarului Marii Uniri. În acest mod, familiile au posibilitatea de a construi amintiri,  din generație în generație, pe același cadru al bicicletei din copilărie.

La Pegas, cadrul este elementul distinctiv, gândit și conceput în România, reflectând personalitatea brandului, iar echipa apreciază că acesta merită să dăinuie în timp. Și asta în contextul în care Pegas a perfecționat continuu calitatea produselor asumându-și faptul că aceste biciclete vor dura chiar și mai bine de 100 de ani.

Campania “ Noi suntem aici pe veci stăpâni” se bucură de susținerea a numeroase figuri publice care îndrăgesc și folosesc bicicletele brandului Pegas. Leonard Doroftei, Andi Moisescu, Geanina Corondan, Dana Săvuică, Macanache și Dana Rogoz sunt doar câțiva dintre cei care rămân fideli brandului aflat la cea de-a 46-a aniversare în anul în care România sărbătorește centenarul Marii Uniri.

Promoția include și reduceri masive la cele mai căutate modele Pegas și este valabilă în perioada 3-17 decembrie, în limita stocului disponibil.

Pegas  are 8 magazine proprii în București, Timișoara, Râmnicu Vâlcea, Suceava și Constanța, dar vinde bicicletele în 300 de magazine partenere, iar la mijlocul lunii noiembrie a deschis prima franciză în Brașov.

Producția a ajuns să depășească 25.000 de biciclete pe an și 28 de modele.