Startap-ul românesc Allurene Cosmetics răspunde la întrebarea „ce își doresc femeile?”

 

30 mai 2022. Tîrgu Mureș. Frumusețe sustenabilă și grijă pentru planetă este răspunsul pe care start-up-ul românesc Allurene Cosmetics îl dă la întrebarea „ce își doresc femeile?”. 

Cu o investiție de peste 65 000 de euro în dezvoltarea conceptului, a rețetelor și a magazinului online, susținută de antreprenoarea din Transilvania, Virginia Bordaș, brandul românesc reușește să ofere soluții sustenabile pentru îngrijirea tenului, pentru toate vârstele.

Activând în piață de cosmetice naturale, estimată la aproximativ 4 miliarde de euro, Allurene Cosmetics este marca românească premium de produse sustenabile pentru îngrijirea tenului, care își propune să fie cea mai bună prietenă a  româncelor de toate vârstele.

„Mi-am dorit să ofer româncelor produse care să le ofere încrederea în sine să își atingă toate visele și toate obiectivele. Să le fim acea prietenă onestă, curajoasă, amuzantă dar și serioasă atunci când situația o cere, un brand românesc care nu doar promite ci oferă, în primul rând. Îmi doresc ca Allurene să ajungă cât mai repede în casa a cât mai multor femei, pentru că știu și am încredere că acestea vor face diferența în ceea ce privește îngrijirea tenului. Vorbim despre produse premium, cu ingrediente de top, produse care se pot utiliza încă din adolescență și până la maturitate, suntem alături de BFF-urile noastre pe tot parcursul vieții”, declară Virginia Bordaș, Owner Allurene Cosmetics.

 

Gama,  creată de antreprenoarea din Transilvania, reunește produse de calitate, certificate Ecocert și Cosmos, adecvate nevoilor specifice, de la adolescență la maturitate. Rețetele inovatoare, dezvoltate pe baza unui cocktail de ingrediente active, naturale, fără parabeni, sulfați sau gluten, acționează sinergic și asigură rutina ideală pentru fiecare etapă a vieții unei femei. Experiența senzorială plăcută, texturile fine, ușor absorbite de piele oferită de calitatea produselor este dublată de grija față de mediu, susținută prin ambalaje 100% reciclabile.

Rezultatele pozitive indică vânzări preconizate de circa 1.5 milioane de lei, făcând posibilă extinderea către alte țări. În primă fază sunt țintite Bulgaria și Ungaria, urmând ca din 2023 să se accelereze intrarea în noi piețe europene.

Planurile de dezvoltare se îndreaptă către completarea gamei actuale produsă în România, cu soluții la fel de prietenoase pentru consumatoare și pentru mediu, dar și spre extinderea liniei cu produse pentru bărbați.

Despre Allurene Cosmetics

Allurene Cosmetics este un brand cu capital 100% românesc din Transilvania, producția având loc în România. Ingredientele sunt naturale, fără parabeni, sulfați sau gluten, fiind testate dermatologic și oftamologic.
Produsele se comercializează prin site-ul oficial: www.allurene.ro