Te-ai gândi vreodată că și clubul de noapte îți poate crea adicție? Află de ce, citind acest articol!

Suntem adesea obișnuiți să categorisim viciile împărțindu-le în trei sfere – alcool, droguri și jocuri de noroc. Am mai auzit vorbindu-se poate, în această perioadă, și de pornografie ca fiind un motiv întemeiat pentru care tot mai multe cupluri tinere, aflate la începutul relației, încep să aibă probleme în sfera sexuală. Pe lângă aceste vicii, ce sunt extrem de cunoscute la o scară mai largă de către public, mai există și altele, care derivă, mai mult sau mai puțin, din cele deja menționate. Printre acestea se numără jocurile video, filmele de groază, și cluburile! 

Află de ce ieșitul în club îți poate deveni viciu! Iată care sunt principalele 3 motive pentru care o noapte în oraș se poate transforma într-o adicție greu de controlat

Dopamina

Un principal stimul pe care îl resimțim din momentul în care am pășit în club, este fără doar și poate, dopamina ce se elimină în creier la vederea unui grup mare de oameni ce se arată entuziasmați unii de alții, și abia așteaptă să petreacă până dimineața. Fiind ființe sociale și empatice, preluăm instant, fără a ne dăm măcar seama, din starea generală ce ne înconjură. Astfel, dacă vom vedea că oamenii ce gravitează în jurul nostru sunt încântați de atmosferă, ne vom converti și noi instant sentimentele la acesta. În schimb, imediat cum atmosfera se strică, vom deveni anxioși și dornici să ne recăpătăm voia bună de adineauri.

Muzica

Un aspect primordial și nelipsit din orice seara magică de club este, fără doar și poate, existența muzicii de calitate, ce este capabilă să ne ridice cheful de petrecut, și moralul cum pășim pe ușa principală din clubul de noapte preferat. Mai ales dacă spațiul unde urmează să ne petrecem toată noaptea este unul ce beneficiază de un sistem Soundbar LG, din cadrul ofertei celor de pe site-ul altex.ro, ce are capacitatea de a amplificare orice sunet de zece ori mai puternic, atunci cu siguranță că adicția față de atmosferă și de muzică va începe! Dar, un lucru ar trebui să avem mereu în minte, adicțiile, controlate, nu sunt un element negativ, ci din contră, acestea nu fac decât să ne ofere un strop de savoare în viețile noastre de zi cu zi.

Flirtul

Nu este de neglijat acest motiv pentru care tot mai multe persoane ajung să se cunoască în cluburile de noapte, iar mai apoi să dezvolte o relație romantică de durată în afara acestora. Spațiul nocturn este cu siguranță unul ce te împinge la dorințe carnale nestăvilite, creând acel mister ce activează instinctele din fiecare. Poți folosi mersul în club drept o alternativă în a-ți cizela modalitatea de a interacționa cu sexul opus la o primă întâlnire, și a vedea cum poate decurge aceasta. Nu știi niciodată ce noroc poate da peste tine, chiar și într-o seară aparent banală.

Bucură-te de micile plăceri ale vieții, și învață să fii echilibrat în tot ceea ce faci!

Surse foto:pixabay.com

CategoriiFără categorie