Tipografia Global Print demareaza investitii de 3 mil euro, pentru dotarea cu echipamente de productie standuri de tip Floor Display si Ambalaje Carton Ondulat

Pe masura ce industria de tipar evolueaza si se transforma pentru a satisface nevoile de migrare catre produse de promovare si ambalaje cat mai sustenabile, tipografia Global Print are programate investitii de 3 mil de euro in anul curent si 2023.

Este vizata in principal cresterea capacitatii de tiparire si procesare a cartonului ondulat, acesta fiind un foarte bun inlocuitor pentru ambalajele si materialele de trade marketing realizate din derivate din PVC.

Achizitionarea de tehnologii de ultima generatie de catre tipografia Global Print ii va permite sa imprime cu succes volume mari in termen cat mai scurt, datorita productivitatii ridicate a echipamentelor de finisare si de print direct pe cartonul ondulat. Beneficiarii sai nu numai ca vor putea finaliza mai multe printuri in mai putin timp, dar vor putea beneficia si de caracteristicile si optiunile inovatoare integrate in aceste dispozitive digitale, pe care echipamentele de tipar traditional nu le pot oferi.

Avantajele printerelor Durst P5/Efi Vutek H5 achizitionate de Global Print

Prin achizitionarea de doua printere DURST P5/Efi Vutek H5 de noua generatie capacitatea de productie va fi marita  pana la 350.000 mp/luna. Ca si beneficii putem aminti atat posibilitatea de printare pe materiale rigide sau flexibile pentru productia de Floor Display si Ambalaje Carton Ondulat dar si eficienta costurilor in logistica si consumul redus de cerneala, precum si implementarea rapida a proiectelor si o gama larga de aplicatii.

Avantajele meselor de finisare si debitare digitala pe care Global Print urmeaza sa le achizitioneze

Mesele de finisare si debitare digitala sunt esentiale pentru orice tipografie producatoare de ambalaje si standuri din carton ondul. Global Print isi va mari capacitatea de productie datorita instalarii a inca doua noi mese de finisare cu cate doua punti fiecare si dimensiuni utile de 205 x 305 cm. Indiferent daca discutam de productia de Floor Display si Ambalaje Carton Ondulat sau signalistica si sisteme afisare indoor, indiferent daca este procesat vinil, carton ondulat sau lemn, o masa de finisare si debitare digitala ofera posibilitatea de a prelucra o gama larga de substraturi media.

Avantajele utilajelor de tip CNC/Plotter aplicare adeziv

Tipografia Global Print se asigura ca achizitioneaza produse calitative, utilajele de tip CNC/Plotter fiind produse in Italia. Acestea aplica adeziv hotmelt sau adeziv rece, in functie de cerintele tehnice ale fiecarui produs. Datorita acestor investitii in echipamente de ultima tehnologie de 3 milioane de euro in anul curent si 2023, tipografia Global Print isi doreste sa dezvolte productiei de POSM Display, productia de Floor Display si Ambalaje Carton Ondulat.

Apeland la o tipografie ce beneficiaza de dotari de ultima generatir, proiectul dvs. va fi pe maini bune, o sa aveti garantia calitatii si datorita eficientizarii costurilor / timpilor de productie veti putea obtine preturi corecte. Tipografia Global Print detine echipamente de ultima tehnologie astfel incat sa gestioneze lucrari mari si mici, realizate eficient, intr-un timp de livrare mai rapid.

Intrati acum in contact cu profesionistii de la Global Print:

– office@globalprint.ro

– 0755.808.909

– Soseaua Progresului nr. 51, Bucuresti.

– https://largeformat.globalprint.ro/