Tips & Tricks – Importanta design-ului pentru un BALLROOM

Detii un ballroom? Ai vrea sa iti dezvolti afacerea, incluzand pe lista prioritatilor si serviciilor oferite, o serie de sali de evenimente deosebite, pregatite pentru orice tip de petrecere? Pentru a ajunge in topul celor mai bune restaurante si ballroom-uri, ai nevoie de ambitie, o personalitate puternica, un simt organizatoric foarte dezvoltat si de o creativitate fara margini.

Design interior si exterior

In cazul evenimentelor tip nunta, botez, majorat sau aniversare, clientul va pune accentul pe calitatea serviciilor, curatenia si aspectul general al salii de evenimente. Cand te aleg pentru a-si celebra un moment din viata de familie, acestia pun un mare accent si pe design-ul locului. Desi efectele vizuale sunt foarte cautate si apreciate de catre persoanele care isi doresc o atmosfera feerica, deosebita, sunt momente cheie, in care lumina alba este esentiala, in mod special pentru echipa foto-video. In aceste situatii, este important sa poti oferi o lumina cat mai naturala, de o temperatura neutra.  Poti sa gasesti aici corpuri de iluminat cu led, special create pentru a oferi o lumina de intensitate potrivita oricarui moment.

Unicitatea este, de cele mai multe ori, una dintre prioritatile clientilor. Atunci cand acestia cauta un loc care sa le gazduiasca petrecerea, nu doresc sa se asemene cu altul. Atat pentru interior, cat si pentru exterior, poti opta pentru creatii artistice de diverse dimensiuni, consultandu-te cu un specialist. Pe pereti poti amplasa diverse aplicatii create manual, in diferite stiluri, fie utilizand materiale clasice precum cele textile, fie prin creatii artistice ca formele volumetrice, panourile florale, ori fundalurile naturale, din muschi sau plante succulente. Totodata, daca vrei sa creezi o atmosfera deosebita, achizitioneaza banda cu led multicolora fiind perfecta pentru a fii folosita ca material brut in crearea  diverselor opere decorative.

Principii de baza in orice afacere

Serviciile impecabile nu se opresc doar la a respecta cerintele si a indeplini criteriile stabilite in contract, ci si la modul in care realizezi acest lucru. Fiind intr-o industrie complexa de oferire a diverse servicii, avand de-a face cu diverse tipologii umane, este esential sa ai rabdare si sa fii axat cat se poate de mult pe dezvoltarea TA personala, atat ca business person, cat si ca persoana fizica.

Un client va aprecia mereu calitatea, seriozitatea si prestanta locului ales, a personalului acestuia, insa cel mai mult, binenteles in functie de personalitatea si caracterul sau, caldura pe care acesta o ofera. Este radical ca atunci cand un invitat roaga frumos, zambeste, are o atitudine placuta, sa i se raspunda asemenea, iar celor care nu sunt atat de deschisi si amabili, sa le fie indeplinite cerintele, calm si intr-o maniera cat mai eleganta.

Investeste nu doar bani in afacerea ta, ci si timp si energie pentru ca aceasta sa se diferentieze de concurenta prin prestanta, unicitate, stil si calitate. Fii vigilent atunci cand iti alegi personalul, care te va reprezenta in fata invitatilor clientilor tai, avand mereu in vedere importanta imaginii create nu doar in campaniile publicitare, ci si in prestarea serviciilor oferite.

Pentru a avea succes, ai rabdare si curajul de a incerca noutatile. Inovatia castiga publicul, de cele mai multe ori, in mod special cand ea imbina frumos, echilibrat si elegant, modernul cu clasicul, creand o imagine fresh, unicata, ca de basm.