Tips & tricks pe care nu le ştiai pentru un machiaj de zi ca la carte

Eviți să te machiezi pentru că ai impresia că nu te pricepi? În realitate, un machiaj de zi nu trebuie să fie complicat precum o pânză de Picasso, ci poate fi regal grație unor trucuri simple.

Noi abia așteptăm să ți le împărtășim în rândurile de mai jos! Am adunat de la makeup artiști cele mai simple trucuri de machiaj de zi, cele care îți oferă un look impecabil cu eforturi minime! Iată ce îți recomandăm!

Folosește întotdeauna un primer!

Pe bază de silicon, primerul netezește pielea și facilitează întinderea fondului de ten sau a BB cream-ului pe care îl folosești. De asemenea, acest produs accentuează rezistența machiajului, astfel că la ora 2 nu te vei mai trezi că machiajul impecabil de dimineață s-a strâns în cutele de pe chip sau a dispărut cu desăvârșire.

Amestecă fondul de ten cu ulei de argan pentru o finisare ultra luminoasă!

E unul dintre cele mai wow trucuri de machiaj pe care le-am descoperit. Dacă nu ai imperfecțiuni pronunțate și tot ce îți dorești este o iluminare diafană a tenului, atunci uleiul de argan + fondul de ten fac minuni. În plus, machiajul de zi va fi astfel mai hidratant și se va așterne mai plăcut.

Dacă ai un machiaj minimal, accentuează sprâncenele!

Sunt practic cel mai important punct de referință al chipului tău! Piaptănă-le mai întâi în sus, umple-le conturul cu un creion sau cu o pudră. La final, aplică puțin iluminator sub sprâncene și vei părea cu 10 ani mai tânără.

Creionul de ochi pentru un smokey eye rapid!

Nu ai timp (și nici pricepere) pentru un machiaj fumuriu demn de o vedetă? Cu siguranță ai la îndemână un creion de ochi. Trasează o linie groasă pe pleoapa superioară și nu îți bate prea tare capul dacă nu e egală. Cu o pensulă, estompează apoi culoarea și întinde-o pe toată suprafața pleoapei și în pliul acestuia. Îți va ieși un makeup wow!

Aceeași culoare pe buze și pe pomeți: un look elegant.

Pentru un machiaj de zi splendid și super simplu, apropie-te cu dragoste de rujul tău. După ce ai așternut un strat catifelat pe buze, mai aplică unul bogat…pe dosul mâinii. Ne-ai „citit” bine! Cu ajutorul degetelor, întinde apoi culoare pe pomeți: vei arăta ca scoasă din reviste.

Gene mai dese, cu pudră translucidă!

Suntem perfect conștiente de puterea pe care o are o privire tandră, cu gene bogate. În același timp, știm că aplicarea mai multor straturi de mascara poate conduce la apariția imaginii de ochi „împăienjeniți”. Soluția? După ce ai aplicat primul strat de mascara, trece pe gene o pensulă cu pudră translucidă, care va preveni întărirea rimelului. Ce rezultă? Gene de păpușă!

Aplică aceste trucuri pentru un machiaj de zi și scrie-ne pentru a ne povesti cum au funcționat pentru tine!