Tipuri de costume barbatesti de luat in vedere la nunti in noiembrie 2022

Fiecare barbat in parte trebuie sa detina cel putin un costum cu ajutorul caruia sa obtina un look stilat si elegant, ideal pentru evenimentele speciale. Un astfel de costum trebuie achizitionat cu mare atentie, deoarece este indicat sa se potriveasca perfect p corp si sa reuseasca sa te puna in lumina fara efort. 

Citeste articolul si afla de aici care sunt cele mai bune modele de costume pentru barbati pe care este bine sa le iei in considerare daca urmeaza sa participi la o nunta in noiembrie 2022. 

Tipuri de costume barbatesti pentru noiembrie 2022

 

  • Costum negru

Orice barbat are nevoie de nun costum negru care sa fie foarte usor de purtat si care sa se potriveasca in cadrul multor tipuri de evenimente. Acest model de costum pentru barbati de pe monarchformen.ro este cel mai usor de purtat dintre toate variantele. Trebuie doar sa iei pe tine o camasa alba, o pereche de pantofi in aceeasi nuanta cu costumul si sa accesorizezi cu o cravata in orice nuanta doresti. Este recomandat sa optezi pentru o cravata colorata, in tonuri de portocaliu, rosu, mov sau verde, pentru a adauga o pata de culoare vestimentatiei. 

  • Costum cu dungi

Un costum cu dungi subtile este ideal pentru o nunta in luna noiembrie, mai ales daca iei pe tine alaturi de un palton si o pereche de ghete groase. Acest tip de costum se potriveste tuturor gusturilor, mai ales daca il cumperi intr-o nuanta placuta de bleumarin. 

Poate fi purtata alaturi de o camasa alba simpla si o cravata unic, astfel incat sa nu obtii o tinuta mult prea incarcata din punct de vedere vizual. Ai mare girja sa asortezi cravata cu nuanta incaltarilor, pentru a fi cat mai bine imbracat!

  • Costum cu imprimeu abstract

Daca esti o fire care iubeste sa iasa din tipare si sa traga atentia tuturor, atunci poti sa alegi sa porti un costum cu imprimeu indraznet. Exista numeroase modele spre care te poti orienta. Cel mai important este sa te opresti la varianta care iti surade cel mai mult, astfel incat sa te simti excelent pe parcursul intregii petreceri. 

Un astfel de costum poate fi purtat doar cu articole si accesorii simple.

  • Costum roz

La fel ca in cazul costumul cu imprimeu nonconformist, un costum roz se potriveste doar barbatilor curajosi, care nu se tem sa fie in lumina reflectoarelor. un astfel de costum te scoate in evidenta fara doar si poate. 

Prin urmare, daca iubesti sa primesti complimente si sa fii in centrul atentiei, poarta un astfel de costum, insa intr-o nuanta calda de roz, nu in una aprinsa. 

  • Costum in 3 piese

Daca iti doresti un look stilat si clasic, atunci este recomandat sa porti un costum in 3 piese, care sa contin: pantaloni, sacou si vesta. Pe parcursul petrecerii poti da sacoul jos, astfel incat sa ramai in vesta si sa te simti liber sa dansezi asa cum iti doresti. 

Este o varianta care se potriveste doar barbatilor ce nu se feresc de eleganta, in adevaratul sens al cuvantului!

Asadar, oricare ar fi stilul tau, in informatiile de mai sus vei gasi cel putin un costum care sa ti se potriveasca!

 

Sursa foto: Pexels.com

 

CategoriiFără categorie