Care sunt cele mai populare cărți manga în rândul pasionaților de animeuri

Pasionații de seriale de tip anime, se pot bucura și de versiunea fizica a acestora și anume cărțile manga. Acest tip de cărți aduce foarte mult cu benzile desenate, fiind  originare din Japonia. Atenție cărție manga nu reprezintă un gen literar, ele la rândul lor pot fi de acțiune, romantice, dramatice, thrillere etc. Un alt lucru interesant despre ele este faptul că se citesc de la stânga la dreapta, spre deosebire de cărțile obișnuite. Dacă ești pasionat sau ai vrea să descoperi sugestii noi continuă să citești. 

Vezi aici care sunt cele mai populare cărți manga:

1. Seria „DRAGON BALL” de Akira Toriyama

Această serie este inspirată din clasicul roman chinezesc „Călătorie în Vest”. Son Goku este un extraterestru care se antrenează în arte marțiale și caută bile de dragon ce pot invoca un dragon, care să-i poată îndeplini orice dorință. Dacă vrei o carte manga nouă, pe Books-Express.ro ai multe variante de unde poți să-ți alegi preferata.

2. Seria „INUYASHA” de Rumiko Takahashi

Al doilea titlu de pe listă este despre o fată numită Kagome, care cade într-o fântână și se trezește în epoca lui Sengoku, unde îl întâlnește pe demonul Inuyasha. 

3. Seria „NARUTO” de Masashi Kishimoto

Unul dintre cele mai emblematice nume din sfera de animeuri și cărți manga, Naruto este un must read. Personajul principal este un adolescent ninja care își dorește să devină cel mai bun din satul său. De-a lungul seriei ajunge să evolueze și să se perfecționeze, trecând peste tot felul de obstacole, care mai de care mai provocatoare. 

4. Seria „DEATH NOTE” de Tsugumi Ohba și Takeshi Obata

Această serie de pe locul patru are drept personaj principal un elev de liceu care intră în posesia unui caiet magic, ce îi oferă posibilitatea de a ucide pe oricine, atâta timp cât știe cum arată și care e numele său. Inițial el dorește să creeze o lume mai bună și să scape de toți criminalii și răufăcătorii, însă acțiunea ajunge să evolueze diferit. 

5. Seria „SAILOR MOON” de Naoko Takeuchi

Povestea seriei o are în centrul atenție pe eroina Usagi Tsukino, care ajunge să descopere că este Sailor Moon, adică un războinic menit să protejeze planeta de rău. Este una dintre cele mai cunoscute cărți manga și printre preferatele pasionaților genului, fiind printre cele mai vechi. 

6. Seria „ONE PIECE” de Eiichiro Oda

Este una dintre cele mai cunoscute din această categorie, a fost bestseller încă din 1997, când a apărut și este cunoscut de toți pasionații de manga. Povestea se învârte în jurul unui bărbat tânăr care vrea să fie regele piraților. Scrisă într-un mod tare interesant, cartea îi fascinează pe toți cei care îi răsfoiesc paginile, povestea fiind una magică. 

Acestea au fost cele mai populare șase cărți manga, preferate de iubitorii serialelor de tip anime. Cu toate acestea reprezintă doar câteva din sutele de titluri existente deja, fiind o industrie extrem de generoase, ce are foarte multe opțiuni pentru pasionați. 

 

Sursă foto: unspalsh.com

CategoriiFără categorie