Tipzor Media a lansat Pacanele-Gratis.ro – portal web dedicat pasionaților de sloturi

Celebrele „păcănele” atât de populare la sălile de jocuri de la colț de stradă au tot mai mult succes și în mediul online. Românii pasionați de aceste jocuri de noroc online au acum un nou aliat pentru divertisment de calitate în siguranță și pentru câștiguri cât mai însemnate: portalul Pacanele-Gratis.ro se dorește a oferi o imagine completă a pieței, recomandând cele mai bune jocuri și cele mai avantajoase cazinouri online.

 

Aflat în portofoliul Tipzor Media, una dintre cele mai active și mai experimentate firme dedicate divertismentului online prin proiecte de web publishing, website-ul Pacanele-Gratis.ro s-a lansat ca suport util pentru jucători, un comparator al ofertelor din piața de jocuri de noroc online, pe cea mai apreciată nișă de online cazino în țara noastră – sloturi, jocuri ca la aparate. Evident, sunt prezentate și recomandate exclusiv jocuri disponibile la operatori licențiați în România de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN). Cei dornici de divertisment pe internet în aria jocurilor de noroc vor descoperi pe website inclusiv lista completă a cazinourilor online legale disponibile pe piața locală.

 

„Sectorul de jocuri de noroc online se bucură de tot mai multă popularitate în România, iar trendul de creștere a fost accelerat de restricțiile și recomandările din mediul offline, cu privire la păstrarea distanței fizice sociale între persoane, în contextul pandemiei. La fel ca în cazul comerțului electronic, consumul de divertisment online de tip gambling se bucură de o creștere solidă și sănătoasă: cei ce descoperă acest mediu și cei care obișnuiesc să petreacă timp regulat pe internet pe astfel de website-uri vor dori și în viitor să se bucure de toate avantajele specifice online-ului”, explică reprezentanții Tipzor Media, care au dezvăluit că își vor consolida mai departe portofoliul de astfel de proiecte pentru pasionații de jocuri de noroc online.

 

Sloturile se bucură de foarte mulți fani în România, fiind considerate o formă de divertisment accesibil din toate punctele de vedere. Jocurile sunt relaxante, nu necesită strategie, dar sunt foarte diversificate și generează adrenalină din plin. În mediul online, jucătorii au parte de diversitate maximă în cazinourile online, dar și de fel de fel de campanii promoționale.

 

Pacanele-Gratis.ro promovează jocurile de noroc într-un mediul 100% legal și sigur, recomandând variante care garantează disracție pe internet fără compromisuri, cu atmosfera specifică unor cazinouri de top la nivel internațional. Jocurile propuse sunt disponibile pentru orice persoană cu vârsta de cel puțin 18 ani.

 

Având acum în portofoliu inclusiv portaluri de succes precum casino365.ro, xbets.ro și gnttips.ro, Tipzor Media este una dintre primele companii din România deținătoare de licență de gradul II pentru afiliați în domeniul jocurilor de noroc. Tipzor Media s-a remarcat în piața de specialitate drept un jucător inovator, un promotor al soluțiilor moderne și a fost parte dintr-o tranzacție de peste 1 milion de dolari – vânzarea unui alt portal de succes din categoria de pariuri sportive online.