Titluri de carti pe care iti doresti sa le citesti, ACUM la reduceri spectaculoase!

Printrecarti.ro este un anticariat pe ale carui rafturi sunt asezate peste 40000 de carti din toate domeniile. Oferta de carte este impresionanta ca volum si, mai mult de atat, impresionanta in ceea ce priveste titlurile comercializate. Anticariatul vinde inclusiv carti datate inainte de anul 1900, carti unice, unele foarte pretioase prin continut si prin faptul ca poarta autografele scriitorilor. Dincolo de stocul de carte veche, se poate vorbi despre un volum urias de carti aparute dupa 1900 si pana in prezent.

Avantajele pe care le ofera anticariatul Printrecarti clientilor sai sunt:

Titluri numeroase din cele mai variate domenii

In oferta pe care acest anticariat online o aduce in prim-planul clientilor sai exista volume de carti vechi si noi  din domenii variate – de la literatura romana, la literatura straina, la dictionare, stiinte diverse si pana la carti pentru copii. Oferta de carte este mai mult decat generoasa, fiind atat de cuprinzatoare incat este imposibil ca un client sa nu gaseasca cel putin cateva volume pe placul sau. Stocul se actualizeaza aproape zilnic, pentru ca anticariatul achizitioneaza continuu carti, pe care ulterior le pune la dispozitia iubitorilor de lectura.

 Elevii vor gasi titluri obligatoriu de citit in timpul scolii. Studentii si cei care urmaresc sa se perfectioneze continuu vor putea sa achizitioneze carti de stiinte, in functie de domeniul pe care il studiaza. Iubitorii de arta vor avea de unde sa aleaga albume interesante. Nu lipsesc cartile pe care le vaneaza cei care citesc carti de spiritualitate, dezvoltare personala, istorie sau geografie. Exemplele pot continua, concluzia fiind ca orice pasionat de citit carte tiparita va gasi ce cauta in anticariatul  online PrintreCarti.

Foarte important de precizat este ca mai mult de 8000 de titluri de carte se gasesc doar in anticariatul PrintreCarti. Bineinteles ca numarul mare de titluri unice din toate domeniile reprezinta un avantaj incontestabil, insa acestuia i se mai alatura si altele:

99% din volumul de carte se afla intr-o stare impecabila

Tot la capitolul „avantaje” se poate vorbi despre starea cartilor, in cea mai mare majoritate impecabila. Copertile nu sunt rupte si nici nu lipsesc file. Cu toate acestea, daca este vorba despre o carte cu un anumit defect, acesta este mentionat la descrierea volumului respectiv – poate fi vorba, de exemplu, despre carti foarte vechi, pe care timpul si-a pus amprenta.

Preturile cartilor comercializate de PrintreCarti sunt imbatabile

Accesibilitatea in ceea ce priveste preturile este un aspect pe care, la modul general, oricine il cauta. Este valabil si in cazul cartilor. In anticariat preturile cartilor sunt cu mult mai mici decat in librarii. Mai mult de atat, zilnic pot fi achizitionate volume din sectiunea „carti la reducere”, in care pretul minim este de 1,00 lei/volum. Din aceasta sectiune pot fi achizitionate si carti foarte rare, precum „The book of dreams” (cu ilustratii) – Federico Fellini.

Livrare sigura si promta

Nu in ultimul rand in lista avantajelor, livrarea. Un proces caracterizat de profesionalism, asa cum este caracterizata toata activitatea anticariatului online. Expedierile de carte se fac rapid (1-2 zile lucratoare) cu Cargus Curier sau prin Posta Romana in doar cateva zile de la lansarea comenzii. Inainte de a fi impachetate si trimise catre clienti volumele se mai verifica inca o data. Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 129 lei. Nu in ultimul rand, clientul are drept de retur 30 de zile de la data facturarii.