Toamna începe cu reduceri la ventilatoare industriale pe Vent-sys.ro

Ventsys Instal, companie specializată în proiectarea, execuția, livrarea și montajul sistemelor de ventilații, deschide sezonul de toamnă 2018 cu mari reduceri de preț pentru toată gama de ventilatoare industriale Prosso.

Reducerea este cu atât mai semnificativă cu cât ventilatoarele Prosso reprezintă în acest moment peste 20% din oferta de ventilatoare industriale și profesionale a companiei românești. Aceasta mai are în portofoliul propriu de produse comercializate ventilatoare de la Sodeca, Ruck GMBH, Soler&Palau.

În ceea ce privește ventilatoarele Prosso este vorba despre ventilatoare axiale de perete și de tubulatură, ventilatoare carcasate tip box și ventilatoare inline.

Ventilatoarele industriale axiale Prosso oferă o capacitate de dislocare de 2550-20500 mch, fiind realizate din oțel tratat și vopsit în câmp electrostatic, procedeu în urma căruia palele capătă o rezistență îndelungată. Motorul este echipat cu rotorul în exterior, monofazat 230V/50hz, standard IP44 și rulmenți cu bile pentru o durată lungă de viață. Noile prețurile încep de la 644 RON / buc. cu TVA inclus.

Ventilatoarele carcasate Prosso sunt prevăzute cu carcasă metalică din tablă zincată sau panouri fonoabsorbante vopsite electrostatic și rotor cu palele orientate înainte. Motorul acestora este închis sub clasa de protecție F, protejat termic, oferind un grad normal de protecție la standard IP 54. Se alimentează electric 220-230 V / 50 Hz și permit o temperaturi de lucru între -25˚ C și +80˚ C. Noile prețuri încep de la 799 RON / buc. cu TVA inclus

Ventilatoarele inline Prosso sunt confecționate din oțel special conceput pentru o rezistență de durată. Temperatura de funcționare a acestora este situată între valorile -10˚ C și +60˚ C, se montează ușor pe tubulatura de ventilație și necesită doar operațiuni minimale de întreținere. Noile prețuri pornesc de la 225 RON / buc. cu TVA inclus.

Ventsys Instal este o companie cu capital integral românesc care a înregistrat în 2017 o cifră de afaceri de peste 7,5 milioane RON. Compania produce în atelierele proprii diverse segmente de tubulatură de ventilație și distribuie o gamă largă de produse necesare în sistemele de ventilații, inclusiv ventilatoare industriale, perdele de aer VTS Wing, aparate de aer condiționat Mitsubishi, aeroterme Volcano. Site-ul Vent-sys.ro funcționează ca un magazin online, permițând clienților crearea unui cont și transmiterea comenzilor pentru produsele dorite. Toate produsele afișate pe site sunt în stoc și pot fi livrate rapid. Pentru comenzi personalizate clienții sunt sfătuiți să se adreseze inginerilor Ventsys Instal.

Pentru mai multe amănunte:

Ventsys Instal
inginer Claudiu Podar
0740 125 802
email: office@vent-sys.ro
web: www.vent-sys.ro