Noi aparate fitness la Tat Biliard

Tat Biliard, cel mai cunoscut producător de mese și accesorii de biliard din România, are de anul acesta noi produse în distribuție: gama de aparate fitness de la Christopeit Sport (de concepție germană).

Tat Biliard este o companie care nu mai are nevoie de nici o prezentare în anumite medii de afaceri din România. De peste 20 de ani cunoscuta companie utilează cu mese și accesorii de biliard cam tot ce înseamnă club, hotel, restaurant și pensiune din România. Majoritatea meselor sunt fabricate în unitatea proprie de producție din Belciugatele (jud. Călărași) unde o stradă poartă chiar numele de „strada Biliardului”, dar cele mai scumpe modele sunt importate de la diverși parteneri din domeniu. Cea mai scumpă masă disponibilă la vânzare este la ora actuală masa „Luxury” de la producătorul Toulet, care costă nu mai puțin de 707.707 RON.

De-a lungul timpului Tat Biliard și-a diversificat oferta, astăzi comercializând cu foarte mare succes și tot ce ține de tenis de masă (mese, palete, accesorii), darts, air hockey, fussball. Cu alte cuvinte, cam tot ce ține de utilarea completă a unei săli de distracție din industria horeca. Faptul că astfel s-a ajuns și la distribuția de aparate fitness nu mai are de ce să reprezinte o supriză.

Studiind atent piața, compania s-a orientat către brandul Christopeit Sport. Acesta este un brand recunoscut pe piața de limbă germană (Germania, Austria, Elveția), având o tradiție în domeniu de peste 40 de ani. Christopeit Sport s-a specializat în conceperea de aparate fitness semiprofesionale, ideale pentru utilizatorul care vrea mai mult de la propriul program de antrenament. Cam toate aparatele Christopeit vin echipate cu senzori și tehnologie digitală. Se găsesc astfel în oferta Christopeit Sport benzi de alergat, biciclete fitness, aparate de vâslit și chiar și aparate multifuncționale.

Fiind semiprofesionale, aparatele fitness Christopeit Sport sunt ideale pentru sălile de fitness de amatori, așa cum sunt și cele din hotelurile de 4 sau 5 stele. Calitățile lor intrinseci, rezistența materialelor și seriozitatea concepției le fac suficient de fiabile pentru utilizarea îndelungată de către oaspeții ocazionali ai hotelurilor. Totodată, atunci când sunt achiziționate pentru uz casnic, ele pot fi folosite fără grijă de toată familia. De exemplu, cea mai ieftină bicicletă fitness, CL 1, suportă fără probleme o greutate de 100 de kilograme, spre deosebire de alte modele ieftine de pe piață. Toate specificațiile sunt atent verificate și testate de către inginerii germani.

Tat Biliard srl este o afacere de familie înființată în 1993 din pasiune pentru biliard. În 2017 compania a avut o cifră de afaceri de peste 5 milioane RON. În ultimii doi ani producătorul român și-a extins activitatea comercială în Bulgaria, urmând ca din 2018 să deschidă și un magazin online dedicat publicului din Europa Occidentală.