Top 10 idei de cadouri pentru oameni creativi

Vrei să faci un cadou inspirat, pentru o persoană specială din viața ta? Dăruiește-i bucurii și experiențe, zâmbete și voie bună! Mai mult decât simple obiecte, lucrurile pe care le oferim la aniversări și sărbători reprezintă prilejuri de a-i bucura pe cei dragi. Iată câteva sugestii de cadouri originale și agreabile, potrivite pentru oameni creativi.

Tablouri pe numere

Cu ajutorul șevaletului și al culorilor pot fi create reproduceri după tablouri celebre, dar și desene originale. Aceste seturi de pictură reprezintă cadouri potrivite pentru oameni cu imaginație și talent artistic, indiferent de vârsta lor.

Fântână de ciocolată fondue

Cine nu iubește ciocolata, mai ales atunci când curge în valuri dulci? O fântână de ciocolată este întotdeauna un cadou inspirat, mai ales că pot fi create combinații delicioase, cu fructe exotice, bezele sau bomboane. Cu o cupă de șampanie alături, reprezintă desertul ideal la petreceri și aniversări!

Puzzle 3D original

Bucuriile copilăriei nu au vârstă, așa că puzzle-urile sunt idei inspirate de cadouri creative, mai ales în varianta lor 3D. Din mii de piese se pot asambla figurine interesante, cu rol decorativ, pentru un ambient inedit.

Tableta cu leduri pentru desenat și scris

Fanii tehnologiei vor fi entuziasmați de acest device versatil, perfect pentru distracția din vacanță. Pot desena peisaje și portrete, schițe și caricaturi, tot ce le trece prin cap! Cu un simplu click resetează ecranul și pornesc din nou la joc!

Creion 3D pentru desenat în spațiu

Persoanele creative vor fi încântate să primească acest creion cu filamente de culori diferite, cu ajutorul căruia se pot realiza desene tridimensionale. Similar imprimantelor 3D, dispozitivul ajută la crearea unor obiecte originale: podoabe, decoruri, jucării ș.a.

Machete 3D creative

Un cadou excelent pentru oameni creativi îl reprezintă diferite modele de machete 3D, pe care să le asambleze și să le reinventeze în obiecte decorative, cu stil și personalitate. Există o gamă largă de modele: eroi din benzi desenate, obiecte din filme SF ș.a.

Cocktail station pentru party

Creativitatea se exprimă în multe forme, iar arta preparării cocktailurilor este una dintre ele. Oferirea unui cadou sub formă de party kit, cu ustensile de bar și ingrediente pentru licori aromate va fi o bucurie pentru sărbătoriți.

Set de magie

Cine nu s-a visat Houdini și n-a încercat trucuri cu cărți? Un set de magie va face senzație la aniversări și petreceri, iar protagonistul va primi aplauze la scenă deschisă, ca un adevărat scamator!

Proiector pentru umbre chinezești

O idee interesantă de cadou creativ este proiectorul pentru umbre chinezești. Simplu de instalat, ușor de folosit, acest dispozitiv deschide lumi imaginare și-i transformă pe cei prezenți în dansatori, mimi sau balerini, după cum își doresc.

Covor muzical – pian

Privit de la depărtare seamănă cu un covor obișnuit, imprimat cu clape de pian. Dar acest cadou este mult mai mult! Fiecare pas dă naștere unei note, așa că un dans pe clapele de pe podea poate crea melodii încântătoare!

Alege ce ți se pare potrivit dintre aceste sugestii de cadouri pentru oameni creativi și dăruiește suprize plăcute familiei tale, prietenilor și colegilor!

CategoriiFără categorie