TopWater® prezinta noua statie dedurizare Kinetico™

Adăugarea unui dedurizator de apă în casa dvs. vă va îmbunătăți viața
Dedurizatoarele de apă de la Kinetico lucrează din greu pentru a vă proteja casa și familia împotriva apei dure, folosind tehnologie non-electrică și setări de dedurizare a apei specifice pentru utilizarea apei din casa dumneavoastră.

Un dedurizator de apă Kinetico va oferi familiei dumneavoastră multă apă dedurizata la cerere. De la sisteme de dedurizare cu mai multe rezervoare alimentate de energia apei în mișcare până la soluții mai tradiționale, la TopWater.ro gasiti 37 dedurizatoare apă potrivite pentru casa dumneavoastră.

Apa dura conține minerale de duritate precum calciul și magneziul. Chiar dacă apa este ușor dură, poate deteriora aparatele care folosesc apă. Poate provoca pete de apă dura pe chiuvete, dușuri și vesela. Apa dură poate provoca, de asemenea, uscarea părului și a pielii.

Dacă observați oricare dintre aceste probleme de apă, ar trebui să instalați un dedurizator de apă în casa dvs. Aparatele dvs. care folosesc apă, cum ar fi mașinile de spălat vase, mașinile de spălat, încălzitoarele de apă și multe altele, vor funcționa mai bine și vor dura mai mult atunci când sunt utilizate cu apă dedurizată.

Pielea și părul tău vor rămâne, de asemenea, moi și strălucitoare cu apă moale și condiționată. Săpunurile, gelurile de spălat și șampoanele dumneavoastră se vor spuma mai bine și vor rezista mai mult în apă moale. Folosind mai puțin săpun, gel de spălat și șampon înseamnă că veți economisi bani.

Găsiți cel mai bun dedurizator de apă pentru casa dvs.

Dedurizatoarele de apă Kinetico sunt proiectate pentru a reduce foarte mult depunerile de apă dura și acumularea de calcar. Dedurizatoarele noastre de apă sunt certificate de către terți și includ garanții de vârf în industrie.

Dedurizatoarele Kinetico folosesc tehnologie non-electrică, asigurându-se că nu există cronometre, computere sau alte componente electrice de reparat sau înlocuit. Mai bine, veți avea în continuare apă moale în timpul întreruperilor de curent. Și toate dedurizatoarele de apă Kinetico se regenerează la cerere, astfel încât produc apă moale doar atunci când este necesar.

TopWater® prezinta noua statie dedurizare Kinetico™,  este o statie de dedurizare de dimensiune comacta Kinetico Essential Series® are urmatoarele caracteristici tehnice ce va confera dumneavoastra multe avantaje si beneficii economisind timp si bani.

  • Sisteme cu un singur rezervor;
  • Functioneaza fara curent electric;
  • Utilizare foarte scăzută de sare;
  • Prietenos cu bugetul dvs.;
  • 5 ani garantie;
  • Perfect pentru casele mai mici.
    Verifica pretul pentru statia de dedurizare apa Kinetico Essential 17  aici

Apa dură este înmuiată prin îndepărtarea mineralelor de duritate din apă printr-un proces numit schimb ionic. Când apă dură intră în sistemul de dedurizare a apei are loc schimbul de ioni în stratul de rășină. Ionii de duritate, calciu și magneziu, sunt schimbați cu ioni de sodiu, făcând apa moale.

Odată ce patul de rășină este umplut cu ioni de duritate, trebuie să aibă loc regenerarea sau curățarea. Sarea este utilizată în mod obișnuit în procesul de regenerare pentru a curăța granulele de rășină. După ce are loc curățarea, procesul de dedurizare a apei poate continua.

Indiferent de dimensiunea casei tale sau de utilizarea apei, TopWater are un sistem de dedurizare a apei pentru a satisface nevoile tale. Contactați astăzi expertul local în apă pentru a discuta despre opțiunile de tratare a apei.