Torturile 3D de la Art Dessert: secretul succesului pentru orice petrecere!

Cofetaria Art Dessert a fost fondata de Irina Elena Apostol care, datorita experientei sale de mai bine de 15 ani in domeniul cofetariei si decorarii prajiturilor, a transformat prepararea de prajituri intr-o adevarata arta. Art Dessert se bazeaza pe traditia de familie care a desavarsit pasiunea pentru dulciuri traditionale si le-a transformat in mici piese de arta prin aspect si compozitie.

Portofoliul personal al Pastry Chef-ului cuprinde numeroase diplome care atesta specializarea si perfectionarea sa in domeniul confectionarii, modelarii si decorarii de prajituri. Toate prajiturile de la Art Dessert sunt pregatite din ingrediente naturale, fiind caracterizate de prospetime si finete.

Torturile 3D sunt deserturi impresionante pentru orice eveniment

In realizarea de torturi 3D, migala este cuvantul care defineste intreaga activitate. ArtDessert este o cofetarie profesionista, care va oferi torturile in forma dorita, la cererea clientului, respectand toate specificatiile acestuia. In cofetaria Art Dessert torturile sunt adevarate opere de arta, in ceea ce priveste aspectul. Mai mult, cofetarii din echipa ArtDessert adauga ingredientele perfecte si rafineaza aroma si compozitia, astfel incat rezultatul sa fie delicios si spectaculos simultan.

Un astfel de exemplu de tort este cel in forma de pian, care poate fi comandat atat pentru o petrecere la conservator, pentru elevii de liceu care urmeaza clasele de muzica, pentru orice persoana pasionata de pian sau, pur si simplu, ca element surpriza pentru o petrecere corporate. Versatilitatea acestor torturi 3D este atat de mare incat pot fi folosite practic oriunde si vor impresiona toate persoanele prezente atat prin aspect, cat si prin aroma.

Candybarul propus de ArtDessert este o idee buna in completarea tortului

ArtDessert ofera, de asemenea si mai multe tipuri de candybar, care alaturi de tort reprezinta o atractie uriasa la toate evenimentele. Candybarul vine in completarea tortului si ofera invitatilor la evenimente momente dulci si rafinate. Chiar si persoanele foarte exigente vor fi satisfacute de combinatia de arome si texturi din candybarul de la ArtDessert, datorita numarului mare de prajituri diferite si datorita posibilitatilor nesfarsite de a configura candybarul astfel incat sa fie cu adevarat unic.

La evenimente, candybarul este cel care asigura si o foarte mare parte din decor, iar specialisti de la ArtDessert stiu toate aceste aspecte, motiv pentru care ofera de fiecare data cele mai bune aranjamente, indiferent de tema sau de prajiturile alese. Combinatiile de culori interesante, aspectul superb al prajiturilor alese si toata recuzita pusa in scena de specialistii ArtDessert, vor transforma candybarul intr-un colt al fericirii, in care invitatii vor socializa si se vor intoarce fericiti sa incerce noi arome.

ArtDessert este o cofetarie care vine in ajutorul tuturor clientilor si cu produse de patiserie, astfel incat evenimentul sa fie unul cat mai complet din punct de vedere culinar. Cu ajutorul cofetariei ArtDessert si al echipei de specialisti care pun in fiecare zi suflet si determinare pentru ca toate preparatele sa fie delicioase si sa aiba un aspect impecabil, invitatii de la toate tipurile de evenimente se pot bucura acum de surprize dulci care sa ii impresioneze cu adevarat.