Transforma baia in camera ta preferata din casa

Cand se gandesc cu drag la baia visurilor lor, majoritatea oamenilor incep cel mai probabil cu dusul. Ei stiu exact, ca si dvs., cum vor ca acest spatiu sa arate si sa ii faca sa se simta. Dusul este inima baii, unde se reseteaza in fiecare seara sau dimineata, pregatindu-se sa se bucure de o noua zi.

Instalarea si masurarea usii la cabina de dus aleasa poate fi sau nu un proiect pe care sa il faci singur. Depinde de tipul de produs ales si de cat de customizat este. In ultimii 10 ani s-au schimbat foarte mult tipurile de cabine de dus comercializate, ele devenind din ce in ce mai adaptate si facute pe comanda clientului. Acum este vorba mult mai mult decat despre o cabina de dus: discutia are loc in jurul stilului de viata al clientului, conteaza foarte mult personalitatea lui si detaliile pe care si le doreste incorporate in cabina de dus.

Pentru a alege usa pentru cabina de dus potrivita, care este masurata si montata perfect, este recomandat sa apelezi la un specialist calificat si pregatit chiar de catre producator. La inceput, pretul unui profesionist pare cam mare insa, daca iei in considerare toate greselile pe care le poti face (si care costa in plus pentru a fi reparate), vei ajunge la concluzia ca merita intreaga suma.

Discutand despre montarea usii la cabina de dus din punctul de vedere al proprietarului casei, el cauta un profesionist care isi cunoaste meseria, a fost educat in directia asta, vine sa faca masuratorile si instalarea atunci cand au stabilit de comun acord, este punctual si apreciaza si tine cont de dorintele proprietarului in ceea ce priveste instalarea corecta. Echipa Delta Studio are in componenta profesionisti care se ocupa de intreaga lucrare, de la proiectare si pana la amenajarea finala.

Cautati sa colaborati cu profesionisti in montarea cabinelor de dus care au multa experienta in acest domeniu. Conteaza foarte mult sa cunoasca tipurile de produse de pe piata, sa stabileasca intalniri la care sa ajunga la timp, sa nu lase mizerie in baia in care au lucrat, sa nu lase moloz si resturi grosiere peste tot.

Atunci cand dusul nu este pe placul dvs., va poate face sa va simtiti inconfortabil in baie (si sa nu va placa rutina de dimineata sau de seara), dar cand dusul are toate elementele de design si luxul pe care le visati, o baie poate merge dincolo de cei patru pereti si instalatiile sanitare si sa devina o oaza de relaxare  apreciata de toti membii familiei.