Transportul de la aeroport la hotel sau direct la companie – ce opțiuni ai?

 

Numărul persoanelor care călătoresc în scop de afaceri a crescut foarte mult în ultimii ani, la fel și numărul furnizorilor de servicii dedicate acestei categorii de persoane. Dacă și tu te numeri printre cei care călătoresc des cu avionul, atunci cu siguranță te-ai lovit deja de problema transportului de la aeroport la hotel sau direct la companie. Ce opțiuni ai?

transfer aeroport

  1. Transport asigurat de firmă

Dacă te numeri printre cei norocoși, vei fi așteptat de un reprezentat al firmei care să te conducă la hotel sau la companie. Aceasta este și varianta cea mai bună pentru tine din punct de vedere financiar pentru că nu va trebui să plătești nimic, totul fiind decontat de firmă. Însă, acest lucru este destul de rar întâlnit și este o variantă pe care nu te poți baza.

  1. Taxi

Una dintre cele mai comune modalități de transport de la aeroport către hotel sau companie este taxi. Această variantă vine însă cu câteva dezavantaje notabile, cum ar fi: prețul prea mare uneori. Există riscul ca taximetriștii să impună din start un anumit preț pentru cursă, fără să fie luat în considerare aparatul de taxat sau riscul de a plăti mai mult decât trebuia pentru simplul fapt că șoferul a ales o rută ocolitoare (acest lucru se întâmplă mai ales în cazul călătorilor care nu cunosc orașul). Un alt risc întâlnit destul de frecvent este să nu găsești un taxi disponibil în momentul în care ieși din aeroport. Trebuie să îți cântărești foarte bine variantele, mai ales atunci când trebuie să fii la o oră fixă undeva. Nu poți risca să te bazezi pe varianta taxiului și să aștepți 15-20 de minute până găsești unul disponibil în condițiile în care tu trebuie să ajungi cât mai urgent la o întâlnire de afaceri.

  1. Mașină închiriată

Pentru deplasările de 2-3 zile sau mai mult, poți opta pentru varianta de a închiria o mașină, mai ales dacă știi că ai de făcut mai multe drumuri prin oraș. Această variantă reprezintă una dintre cele mai comode și frecvente, mai ales în cazul călătoriilor de afaceri. Cu toate acestea, închirierea unei mașini vine la pachet și cu câteva responsabilități pe care trebuie să ți le asumi. Trebuie să ai grijă de mașină, iar acest lucru îți poate aduce un stres în plus.

  1. Servicii de transfer aeroport

Ultima, și cea mai bună variantă, este apelarea la serviciile City Transfer. Aceste servicii de transfer aeroport reprezintă de fapt închirierea unei mașini cu șofer care să te ducă la destinația dorită în timp util și în condiții de siguranță și confort. Dacă optezi pentru un astfel de serviciu, în momentul în care ieși din aeroport te va aștepta un șofer care să te ducă în timpul cel mai scurt la hotel sau direct la companie. Nici nu va trebui să îți faci alte griji pentru că ruta aleasă va fi cea mai bună, cu puțin trafic. Pe tot parcursul drumului te poți bucura de confortul ridicat al mașinii și te poți relaxa sau pregăti pentru o întâlnire importantă.

Desigur, mai există și varianta mijlocului de transport în comun, dar aceasta este destul de rar întâlnită în cazul persoanelor care călătoresc în interes de afaceri. Dacă stai și analizezi cu mare atenție variantele de mai sus, vei ajunge la concluzia că într-adevăr serviciile de airport transfer reprezintă cea mai bună modalitatea de a ajunge la timp și în condiții de confort la destinația dorită. Optează pentru City Transfer și vei avea parte de servicii de cea mai bună calitate, de profesionalism, seriozitate și promptitudine!