Trimite flori la adresa mamei tale prin livrare flori Bucuresti gratuita

Uneori ne dorim sa putem sa le transmitem celor dragi ceea ce simtim pentru ei. Ne dorim sa facem gesturi care sa ne dovedeasca cuvintele, insa nu tot timpul este usor. Dar acum poate fi mai simplu! Poti face un cadou mamei tale, iubitei sau unei prietene indiferent daca esti in alt oras sau chiar alta tara. Este foarte simplu sa faci o bucurie unei persoane dragi. Poti comanda pentru ea un buchet de flori parfumate si colorate de la Floraria de Vis pe care sa i le trimiti direct la usa. Floraria online iti pune la dispozitie livrare flori Bucuresti gratuita pentru fiecare comanda de flori inregistrata pe site.

Florile sunt unele din cele mai speciale daruri pe care le poti oferii. O bijuterie sau un cadou personalizat pot fi intotdeauna daruite alaturi de un buchet de flori facut special pentru persoana pe care o iubesti sau fata de care vrei sa iti arati recunostinta. Poti alege trandafiri, bujori, lalele, frezii, gherbera sau orhidee. Ai la dispozitie o multime de variante pentru sute de ocazii speciale la care participi dar si pentru acele zile simple pe care vrei sa le faci memorabile.

Buchete de trandafiri pentru a transmite iubire

Florile pot transmite mesaje. Fiecarei flori ii sunt atribuite o serie de semnificatii si simboluri, acestea au fost asociate in timp cu florile in urma unor mituri sau conjuncturi. De exemplu, cu totii stim ca trandafirul reprezinta iubirea.

Mi de trandafiri sunt oferiti in fiecare an de ziua indragostitilor. Aceasta semnificatie a trandafirului dateaza inca de sute de ani, din epoca Victoriana. In aceasta perioada oamenii nu aveau voie sa isi exprime sentimentele direct, de aceea au ales trandafirul rosu pentru a-si exprima sentimentele de iubire fata de cei pe care ii iubeau. In aceasta epoca, multe flori au primit anumite semnificatii, insa nu toate mai sunt valabile si azi.

Trandafiri din sapun, florile care nu palesc niciodata

Vrei sa oferi un cadou deosebit? Alege sa oferi trandafiri din sapun. Spre deosebire de florile naturale, acestia isi pastreaza frumusetea in timp. Nu au nevoie de ingrijire speciala si nici macar nu trebuie sa pui apa ca sa reziste. Sunt mult mai deosebiti decat florile din plastic, de aceea pot fi o idee de cadou ideala pentru o iubitoare de flori sau o persoana speciala. Daca vrei sa surprinzi printr-un cadou diferit, poti alege cu incredere sa o oferi trandafiri de sapun.

La Floraria de Vis gasesti o multime de buchete de flori naturale pe care sa le oferi cadou persoanelor dragi. Poti alege din sutele de buchete de trandafiri, gherbera, floarea soarelui sau orice alte flori pe care vrei sa le oferi unei persoane dragi. Cu doar cateva ingrijiri, florile naturale isi pastreaza frumusetea si parfumul pentru cateva zile. Intra pe www.florariadevis.ro si alege buchetele de flori pentru o persoana draga. Poti beneficia de transport gratuit pentru orice comanda livrata in Bucuresti, indiferent de pretul comenzii. Iti primesti comanda direct la usa in doar patru ore de la confirmarea acesteia printr-un sms.