Un compresor auto de calitate ține grijile departe!

Șoferii știu că riscul de a face pană este unul pe care ni-l asumăm cu toții, când folosim automobilul personal sau cel de serviciu. Indiferent de nevoia pe care o ai la capitolul mobilitate, un compresor auto de calitate precum cel creat de Baseus și disponibil la magazinul tău online pentru accesorii auto Roll Fast va ține grijile departe!

Un compresor auto ar trebui să se afle în orice portbagaj. Acesta te ajută să îți continui drumul în siguranță, când unul dintre pneuri cedează în fața unor bariere rutiere neprevăzute. Fie că vorbim de fisuri extrem de mici, cuie, șuruburi, sticlă extrem de ascuțită, bucăți de tablă, borduri sau gropi buclucașe, este evident că avem o mulțime de factori perturbatori ce pot stopa o călătorie relaxantă sau un drum în interes profesional. Mai mult, majoritatea mașinilor din România nu sunt echipate cu cauciucuri runflat, așadar cedează imediat la pierderea presiunii. De aici și până la nevoia de a opri complet pentru a proteja celelalte componente vitale (jante, sistem suspensie, componente direcție) ale propriei mașini este doar un pas, mai exact mai puțin de două minute.

Suplimentar, continuarea drumului chiar și la viteză mică poate însemna distrugerea cauciucului. Chiar dacă a fost fisurat, este mai ieftin să-l vulcanizezi, decât să-l înlocuiești. Pentru a ajunge la un astfel de centru de servicii vei avea nevoie de presiune optimă, chiar și pentru scurt timp. Acest lucru este posibil cu produse Baseus pe care le găsești la Roll Fast.

O analiză efectuată de doi producători de anvelope arată că România se numără printre țările cu cele mai neîngrijite drumuri. Știm deja că infrastructura rutieră este deficitară, însă acum aflăm că nici drumurile pe care le avem în stare de utilizare nu sunt îngrijite corespunzător.

Compresor auto digital, compresor portabil sau compresor cu acumulator?

Nevoia de a avea compresor auto devine, așadar, clară. Un astfel de accesoriu simplu nu ocupă spațiu prea mult și te poți baza oricând pe el ca va fi unul dintre cele mai bune accesorii auto pe care le poți achiziționa pentru îngrijirea mașinii. Cu un cost minim de achiziție vei obține o soluție simplă și care va funcționa oricând este nevoie.

Fie că îți dorești un mini compresor aer sau un compresor 12V care să fie ușor de conectat la priza mașinii, ai de unde alege! Roll Fast, companie românească cu o vechime de peste 24 de ani pe piață, a avut acest lucru în vedere și a pregătit o selecție generoasă de compresoare auto. Cum majoritatea mașinilor noi vin acum fără roată de rezervă în portbagaj pentru că electrificarea taie din spațiul interior sau constructorii vor să utilizeze altel acel loc, cumpărarea unui compresor auto sau a unui compresor portabil se dovedește a fi alegerea înțeleaptă.

Vestea bună este că majoritatea soluțiilor de acest fel din portofoliul Roll Fast au un volum mic, o putere mare și sunt extrem de simplu de folosit. Îngrijirea mașinii înseamnă mai mult decât vizita ocazională la spălătorie sau service, așadar propriul autovehicul merită protejat cu un accesoriu Baseus sau alte compresoare auto care vor fi întotdeauna la îndemână în portbagaj

Cu o investiție modică vă asigurați liniștea și continuarea oricărui drum fără stres!

Roll Fast a fost înființată în anul 1997. Are ca domeniu principal de activitate importul și distribuția de accesorii, lubrifianți auto și moto, accesorii electrice și accesorii pentru biciclete. Întreaga gamă de produse se adresează genului de consumator practic, pretențios și, în același timp, econom.