HITPLAS este producător de Panou Gard Bordurat, Plasa împletită şi Plasa Sudată

Selectarea materialelor de construcție poate fi o adevărată provocare, în special când căputaţi calitate, seriozitate şi consiliere cu privire la tipul acestora.

Nu şi când alegeţi să colaboraţi cu HITPLAS, producătorul care s-a evidențiat  pe piaţa materialelor de construcţii pe segmentul de panouri gard bordurat, plasa împletită şi plasa sudată. Seriozitatea cu care sunt tratate toate comenzile şi calitatea superioară a produselor furnizate sunt detaliile care au făcut ca această companie din Moldova să găsească cu uşurinţă apreciere pe piaţa de construcţie din România.

HITPLAS – atenție maximă acordată fiecărei comenzi

HITPLAS nu este doar un producător de sârmă şi plasă de sârmă de calitate, este un partener de nădejde pe care vă puteţi baza când doriţi să achiziţionaţi produsele potrivite pentru proiectul pe care-l aveți în curs de derulare, dar şi un partener care garantează calitatea materialelor furnizare şi livrarea la timp a acestora.

Echipa HITPLAS va consiliază şi vă oferă toate informaţiile care vă vor ajuta să faceţi alegerea corectă produselor. Pentru că în construcţii nu se face rabat la calitate, materialele furnizate sunt însoţite de certificate de conformitate.

Produsele disponibile pe https://hitplas.ro sunt realizate din sârmă tare zincată şi au rezistenţă cu 70% mai mare faţă de alte produse similare existente pe piaţă.  De asemenea cu acestă companie, aveţi garanţia celui mai bun preţ şi beneficiaţi de livrare gratuită, oriunde pe teritoriul  României.

HITPLAS  – ofertă produse

În  catalogul HITPLAS se găsesc numeroase tipuri de plase pentru construcție, pentru proiecte mari şi proiecte mici. Aici găsiţi plase pentru împrejmuirea gardului, plase pentru construcții, panouri pentru gard, bordurate şi garduri tip şipcă. Produsele din ofertă pot fi utilizate pentru proiecte individuale sau pentru proiecte rezidenţiale complexe, asigurând aceleaşi rezultate deosebite.

Plasa sudata în rolă

Plasa sudată în rolă produsă de HITPLAS este ideală pentru construcţii, mai exact pentru armare, însă poate fi utilizată cu lejeritate şi în gospodarii. Este soluția perfectă pentru cuştile păsărilor, cuştile iepurilor sau a animalelor mici. Poate fi utilizată pentru realizarea traseelor de apă şi canalizare. Este disponibilă într-o varietate mare de dimensiuni şi grosimi.

Plasă pentru împrejmuiri

Plasă pentru împrejmuiri este o plasă densă foarte rezistență realizată din sârmă zincată cu cantitate de carbon redusă. Protejează eficient şi asigură estetică plăcută. Acest tip de plasă este disponibil la HITPLAS într-o varietate mare de dimensiuni şi modele.

Plasă pentru tencuială

Această clasă este potrivită pentru armarea construcțiilor, conferă un plus de rezistență construcţiei. Ajută la crearea circuitelor de apă şi canalizare armând perfect materialul termoizolațiilor. Eficiența acestora este ridicată, în plus contribuie activ la mărirea duratei de viaţă a lucrării. Plasă pentru tencuiala de la Hitplass este mai rezistentă cu 70% faţă de alte tipuri de plase. Are toate caracteristicile care asigură durabilă.

Panou gard bordurat

Panourile bordurate sunt soluții populare, flexibile şi versatile, ideale pentru proiecte personale dar şi pentru zone industriale. Conferă aspect plăcut gardurilor şi asigură protecţie ridicată. Au rigiditate ridicată şi pot fi utilizate  şi pentru confecţionare cuştilor şi a dependinţelor adăposturilor provizorii pentru animale.