Un spațiu de lucru impecabil? Se poate. Cu produse de curățat profesionale

Fie că vorbim despre insituții publice sau despre clădiri de birouri și alte spații cu destinația desfășurării unei activități profesionale, un lucru este evident: opt ore pe zi într-un spațiu a cărui întreținere nu beneficiază de produse profesionale de curățenie pot fi o corvoadă, atât pentru personalul administrativ, cât și pentru profesioniști. Mopurile profesionale fac echipă bună cu lavetele și cărucioarele de curățenie, iar ferestrele cu adevărat curate au un ajutor important: ustensile profesionale pentru spălat geamuri.

Magazinul online Igiena PHS, specializat în produse profesionale de curățenie, vă prezintă avantajele soluțiilor profesionale care vă ajută sa eficientizați procesul de întreținere a igienei și a curățeniei în spații office sau alte tipuri de spații.

Cărucioare de curățenie profesionale adaptate fiecărui tip de spațiu

Într-adevăr, din punct de vedere al efortului și volumului, suprafețele cel mai dificil de curățat ale unui spațiu de birouri sunt podelele. Indiferent de numărul de angajați sau de spațiul propriu-zis, podelele necesită o grijă sporită și trebuie bine întreținute.

Pentru a face cu adevărat o treabă bună, personalul administrativ al unei clădiri de birouri are nevoie de un echipament potrivit. Cum nu poți merge la pescuit fără undiță, tot la fel, nu poți curăța și igeniza fără soluții și produse profesionale de curățenie.

Cărucioarele pentru curățenie sunt indispensabile acestui proces. În funcție de necesități, se regăsesc sub diverse dimeniuni. Dacă avem în vedere spații mici, un cărucior de curățenie profesional dotat cu un recipient de 24 L pentru apă curată, și un altul de 10 L pentru cea murdară, ar trebui să ușureze exponențial procesul de igienizare.

Pe de altă parte, dacă este vorba de suprafețe mari precum holurile unui spital sau un spațiu de birouri care se întinde pe trei etaje, se recomandă cărucioarele de curățenie profesionale Esenia Total. Sunt special concepute pentru a fi folosit în spațiile cu trafic intens, fiind dotat cu cadru solid din plastic ABS, 2 găleți de 25 de litri, 4 găleți mici diferențiate prin culoare, storcător profesional pentru mopuri dar și un sac din material textil pentru gunoi, cu sistem de fixare pe cadru și capac.

Pentru curățenia stradală, cărucioarele de curățenie trebuie să fie adaptate mediului extern din cauza expunerii prelungite la frig, la razele soarelui și la procesul de îngheț – dezgheț.  Plasticul de calitate superioară – marca DURAPOL garantează rezistența în timp.

Pentru alte zone, cum ar fi locul de luat masa, sunt recomandate cărucioare de curăţenie tip Fast Food. În magazinul online Igiena PHS, specializat în produse și echipamente profesionale de curățenie sunt disponibile în două mărimi:

  • S, cu o capacitate de 120 de litri,
  • M, cu o capacitate de transport de până la 300 kg.

 Igiena PHS activează de peste 15 ani pe piață, reușind să îi mulțumească cu soluții și produse de curățenie profesionale chiar și pe cei mai exigenți clienți. Produsele și soluțiile de curățat comercializate se regăsesc într-o gamă variată și sunt adaptate diferitelor tipuri de nevoi – de la produse pentru igienizarea propriei gospodării, până la detergenți profesionali concentrați pentru uzul celor mai pretențioase companii de curățenie.