Life Dental Spa – prima clinică dentară cu viziune holistică din România

Încă de la început, clinica stomatologică Life Dental Spa, situată în centrul capitalei, a adus în atenția pacienților tratamente stomatologice holistice, sub deviza ,,fără ace, fără freze, fără durere!”. 

Stomatologia holistică și principiile sale 

Stomatologia holistică aduce în prim plan ideea conform căreia intregul nu trebuie redus la părțile sale componente, motiv pentru care specialiștii Life Dental Spa tratează OAMENI, NU DOAR DINȚI. Atunci când un pacient calcă pragul clinicii stomatologice, #LifeDentist-ii sunt pregătiți din toate punctele de vedere. 

În primul rând, tratamentele holistice merg pe principiul unei terapii medicale cât mai puțin invazive, motiv pentru care clinica Life Dental Spa beneficiază de tehnologia de ultimă generație a laserului stomatologic

De asemenea, stomatologia holistică încurajează ca pe lângă efect, să fie tratată și cauza. Pacienții care finalizează tratamentul stomatologic în clinica Life Dental Spa au parte de recomandări și sfaturi cu privire la cum să își imbunătățească stilul de viață, igiena orală și obiceiurile alimentare. Interesul #LifeDentist-ilor este să prevină recidiva afecțiunilor stomatologice de care pacienții au avut de suferit în trecut. 

Transparență și profesionalism

Mulți pacienți aleg clinica Life Dental Spa pentru tratarea unei afecțiuni care fie a recidivat, fie nu a fost tratată corespunzător încă de la bun început. 

Un plan de tratament complet, ce cuprinde toate manoperele care urmează a fi realizate, explicații pe larg și o consultație cu camera intraorală ajută enorm la îmbunătățirea comunicării medic-pacient

Tratarea cariilor cu laserul este una dintre cele mai solicitate proceduri în cadrul clinicii Life Dental Spa. Cariile dentare avansează rapid și au un risc crescut de recidivă, motiv pentru care #LifeDentist-ii au ales să folosească laserul stomatologic, pentru a profita de beneficiile sale: 

  • Minim-invaziv
  • Acționează selectiv pe smaltul cariat, fara sa afecteze zona sanatoasa din jur
  • Parametrii de lucru pot fi setati in functie de sensibilitatea pacientului
  • Distruge complet bacteriile cauzatoare de carii
  • Stimuleaza depunerea de dentina de reparatie sub plomba

Life Dental Spa se extinde! 

Întreaga echipă Life Dental Spa, în frunte cu medicul fondator, dr. Cristina Obreja, se bucură de sutele și miile de review-uri și de mulțumiri din partea pacienților care au ales să se trateze rapid, minim-invaziv și eficient. 

În dorința de a ajuta și mai mulți pacienți și de a oferi mai multe tratamente moderne și prietenoase cu organismul, conducerea Life Dental Spa deschide ușile unui nou sediu începând cu luna februarie. Situată în zona Piața Victoriei, pe strada Frumoasă, noua clinică Life Dental Spa este echipată cu ultima tehnologie laser și cu specialiști pregătiți la cel mai înalt nivel, pentru a oferi cele mai bune tratamente laser. 

Alege Life Dental Spa și lasă echipa de profesioniști să aibă grijă de zâmbetul tău!