Un tânăr dezvoltator construieşte apartamente premium la preţuri accesibile

Poem Residence  a scos la vânzare un bloc de locuinţe care se remarcă prin calitatea finisajelor, conceptul apartamentelor și valoarea de piață corectă. Proiectul este dezvoltat în Otopeni, la mai puțin de 100 de metri de DN1 și centura Capitalei. În bloc sunt amenajate 11 apartamente, iar cele de la parter sunt vândute cu tot cu grădină.

În zonă se află toate facilitățile necesare: supermarketuri, farmacii, școli și grădinițe, outlet-uri, restaurante și, nu în ultimul rând, beneficiind de acces rapid către cele două aeroporturi: Henri Coandă și Băneasa.

Construcția imobilului – pe ultima sută de metri

Imobilul este conceput cu un design modern, aerisit, având doar două etaje, plus mansardă.  În total sunt amenajate 11 apartamente cu suprafeţe pornind de la 50 metri pătraţi utili pentru 2 camere şi 65 metri pătraţi utili pentru 3 camere.  Locatarii complexului beneficiază de o parcare generoasă unde își pot găsi loc 22 de automobile.

Întreaga cladire are o structură solidă realizată din beton care rezistă la seisme de peste 8 grade pe scara Richter și cărămida de tip Porotherm (30 cm pentru exterior si 12,5 cm pentru compartimentările interne).

„Am considerat cinstit ca balconul să nu fie vândut ca suprafața utilă, deși nu am văzut asta în piață. La un preț de 730 euro/mp construit, un apartament cu două camere ajunge la aproximativ 63.000 euro plus TVA ”, declară Alin Preda, dezvoltator.

Citește mai multe aici.