Uniforme medicale si de protectie marca romaneasca: Drinuniforma.ro

Printre cele mai importante accesorii din unitățile medicale se numără uniformele medicale. Aceste sunt destinate atât medicilor chirurgi, cât și asistenților, dar și personalului care lucrează la recepție. Din punct de vedere legal fiecare din cei pe care i-am menționat anterior sunt obligați să poarte costumele medicale în timpul orelor de lucru.

PREȚURI

Reducerea costurilor se află pe ordinea de zi a fiecărei unități de asistență medicală. Cu toate acestea, găsirea unor modalități de a reduce costurile fară a avea un impact asupra îngrijirii pacientului este întotdeauna o provocare. Un distribuitor dedicat echipamentului medical vă poate oferi o serie de servicii care vă vor eficientiza procesul de comandă, vor reduce personalul necesar pentru achiziționarea de echipamente și vă vor ajuta să mențineți controlul asupra livrărilor și costurilor.

STIL

Când petreceți schimburi de 12 sau chiar 24 de ore într-un costum sau halat medical, este important să vă simțiți cât mai bine și să nu vă incomodeze absolut nimic. Drinuniforma este mereu alaturi de dumneavoastră pentru a vă ajuta să găsiți modelul perfect și potrivit pentru corpul dumneavoastră. Cu recomandări pentru dimensiuni, material, potrivire și multe altele, aveți certitudinea că produsele sunt calitative și perfecte pentru orice zi de munca.

Halate medicale – Alegere și beneficii

Începem lista cu descrierile de halate medicale. Acestea trebuie să fie alese în așa fel încât să asigure confort și libertate de mișcare. Având în vedere faptul că medicii pot petrece ore bune sau chiar zeci de ore în ture, este necesar că aceștia să aibă uniforme medicale comode și mai mult decât durabile. Tocmai de aceea uniformele medicale trebuie să fie de o calitate indiscutabilă.

În general halatele de o calitate superioară sunt realizate din materiale acoperite cu propilena. Fiecare uniformă medicală diferă în funcție de stratul de material pe care producătorii îl folosesc și mai ales de durata de utilizare a acestora. Halatele medicale sunt realizate în general din materiale ce au o densitate de 25,0 g/mp, pentru că se folosesc în mediile sterile și pentru că asigură fară doar și poate un grad ridicat de protecție asupra contaminării și a umidității.

Uniforme de asistentă medicală

Drinuniforma nu poate fi decât magazinul dvs. preferat de uniforme de asistentă medicală. Oferta conține o selecție completă de costume medicale de damă, dar și pentru bărbați, precum și costume medicale pentru maternitate. Modelul dorit se găsește întotdeauna la prețul de care aveți nevoie. Costumele medicale de calitate superioara, vânzările mari și echipa de vânzări cu cunoștinte temeinice, care stă în spatele fiecărui produs comercializat vă garantează că produsele pe care le veți primi sunt conform dorințelor dumneavoastră.