Uniformele Cherokee de la MediFashion: un mare plus pentru cadrele medicale

Brandul românesc MediFashion este reprezentant al mărcii Cherokee Uniforms © din SUA, care este lider de piață în vânzarea de uniforme. Motivele care au propulsat vânzările acestor articole sunt legate în principal de calitatea, confortul și siguranța pe care le oferă celor care le poartă, fie că este vorba de personalul din clinicile medicale, din spitale, de cel din laboratoare sau din alte instituții care activează în domeniul sănătății sau al frumuseții.

Sute de articole de calitate superioară

Pe site-ul MediFashion.ro sunt disponibile sute de articole, pentru bărbați și femei: halate, pantaloni medicinali, veste medicale, rochii antimicrobiene, realizate din țesături ușoare, cu sau fără buzunare, în funcție de preferințe, sau cu diverse accesorii pentru a facilita purtarea.

Deși in magazinul online se comercializează mai multe tipuri de uniforme Cherokee, standardele de calitate sunt aceleași. Culorile sunt unele care sunt menite să înveselească și să le ofere pacienților o stare de bine și de încredere în actul medical. Cu siguranță, în special copiii vor fi mai receptivi și mai dispuși să se lase pe mâna unui cadru medical care se prezintă în fața lor într-o uniformă colorată, în verde, albastru și alte nuanțe vii.

În cazul unui cabinet stomatologic, acolo unde copiii se tem poate cel mai mult să ajungă, experiența poate deveni mai plăcută dacă medicul poartă un halat medical Cherokee My Main Squeeze, designul cu dințișori putând fi o soluție la îndemână de a distrage atenția micuților de la activitățile care le pot provoca neplăceri de moment.

Uniformele sunt realizate prin tehnologie de ultimă generație

Aceste uniforme pe care le poartă cadrele medicale din toată lumea, sunt realizate cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație. Scopul lor este acela de a ține virusurile, bacteriile și microbii la distanță, pentru ca personalul medical dar si pacienții să fie în siguranță. Pentru că sunt tratate corespunzător, articolele vestimentare Cherokee își păstrează proprietățile pentru mai mult timp, chiar și după nenumărate spălări.

Deoarece sunt croite ținându-se cont de confortul pe care trebuie să-l ofere și pentru că sunt folosite în realizarea lor materiale de calitate, aceste uniforme lasă pielea să respire și o protejează de agenții patogeni. În acest mod, cadrele medicale se vor putea mișca în voie, datorită flexibilității pe care articolele vestimentare le oferă, se vor simți lejere și nu încorsetate, și vor putea să-și desfășoare activitatea la standardele dorite.

Despre MediFashion

MediFashion este o companie fondată în 2010 care se ocupă cu importul și distribuția de uniforme medicale și accesorii de calitate superioară. Pe lângă marca Cherokee, firma mai distribuie si alte mărci de renume de pe piața internațională de profil, precum AnyWear© sau Dickies©. Clienții MediFashion sunt: spitale, clinici, cabinete, medici particulari, saloane de frumusețe, dar și alte întreprinderi mici și mijlocii din sectorul sanitar.