Cum folosesti canapelele in amenajarea unei locuinte asa cum au vedetele?

In amenajarea locuintei si in special a livingului canapeaua este piesa de rezistenta. Atrage prima data atentia si este totodata un element in jurul caruia se invart toate celelalte decoratiuni si accesorii. Modelele de canapele de pe site-ul CasaEduard.ro sunt unele care vor fi cu siguranta pe placul tuturor, fiind de calitate si cu personalitate, astfel incat sa se potriveasca in fiecare casa.

Canapeaua, vedeta casei

Alegerea canapelei este asadar foarte importanta. Se va tine cont in primul rand de locul in care va fi pozitionata si marimea ei. Pentru un living mic, o canapea fixa intr-o culoare aprinsa (portocaliu, rosu, turcoaz) va fi cu siguranta o adevarata atractie pentru toti musafirii, dar si pentru toti ai casei.

Pentru zilele si noptile in care prietenii sau rudele vin in vizita, o canapea extensibila este de mare ajutor. La Casa Eduard sunt disponibile foarte multe astfel de modele de canapele, de diferite dimensiuni, culori, materiale, pentru a se alege doar acelea care se potrivesc cel mai bine in fiecare casa.

Un coltar extensibil este de asemenea o achizitie de bifat in orice locuinta, pentru ca ofera un plus de spatiu la nevoie, fie pentru relaxarea in fata televizorului sau pentru momente cand vin oaspetii in vizita.

Un alt criteriu de achizitie in cazul unei canapele este si potrivirea ei cu celelalte piese de mobilier sau decoratiuni. In general, canapeaua se pozitioneaza in mijlocul camerei si se adauga in jurul ei toate elementele potrivite, masuta de cafea, tabureti etc.

Canapele in paralel ca in livingul Rihannei

In locuinta din Beverly Hills, pe care in acest an a decis sa o inchirieze pentru 80.000 de dolari pe luna, Rihanna are doua canapele albe, pozitionate in paralel, de o parte si de alta a semineului.

Aceasta idee ar putea fi una foarte buna pentru a decora living-ul. A socializa fata in fata, la o cafea, la un pahar de vin sau pur si simplu a viziona un film intr-o seara, in familie, reprezinta una dintre metodele cele mai bune de a petrece timp de calitate.

Canapele bej pentru livinguri spatioase

Pentru livingurile spatioase, cu geamuri generoase, canapelele in nuante de bej sunt un must-have. In casa estimata la 65 de milioane de dolari, in care vor sa locuiasca Ben Affleck si Jennifer Lopez, sunt pozitionate trei astfel de articole de mobilier. Trei canapele in nuante deschise de bej sunt amplasate in centrul incaperii, iar in spatele acestora geamurile din podea si pana in tavan permit luminii sa patrunda si sa invaluie intregul spatiu.

De la Casa Eduard pot fi achizitionate mai multe modele de canapele fixe, extensibile cu lada pentru lenjerie dar si coltare, fotolii si paturi tapitate pentru toate gusturile. Casa Eduard este un producator cu experienta pe piata de mobilier, care pune mare accent pe inovatie, rafinament si versatilitate in decoratiunile interioare.