Valmand anunță campania „Cumperi bijuterii unice. Primești cadouri smart.”

Valmand, lider în designul și producția de bijuterii de lux, deschide porțile unei experiențe de cumpărături cu totul noi prin lansarea campaniei „Cumperi bijuterii unice. Primești cadouri Smart”. Cu o reputație solidă în această industrie, Valmand redefinește eleganța și rafinamentul prin această inițiativă inovatoare, oferind clienților săi oportunitatea de a primi cadouri smart de ultimă generație la achiziționarea bijuteriilor lor preferate.

Lansată pe 21 noiembrie 2023, campania se desfășoară pe întreg teritoriul României până la data de 21 noiembrie 2024. În cadrul acesteia, poate participa orice persoană fizică care a achiziționat un produs sau mai multe produse, atât online, pe site-ul www.valmand.ro, cât și în magazinele Valmand din București și Sibiu.

Mecanismul este simplu: în funcție de valoarea cumpărăturilor, clienții vor primi drept cadou un smartphone, un smartwatch sau căști inteligente.

„Colecțiile noastre de bijuterii reprezintă expresia autentică a rafinamentului și eleganței. Toate piesele cate poartă semnătura Valmand – fie că este vorba despre inele de logodnă cu diamant, brățări, cercei, coliere sau pandantive – au fost create pentru a sublinia personalitatea și stilul persoanei care le poartă. Ne cunoaștem clienții și preferințele pe care le au, iar prin această campanie ne dorim să le oferim o experiență de cumpărături completă, chiar unică. Putem spune că este o campanie dedicată celor care apreciază autenticitatea, rafinamentul și inovația în fiecare aspect al vieții lor.”, a declarat un reprezentant Valmand.

Produsele participante, pe care clienții le pot cumpăra, sunt: inele de logodnă, pandantive, medalioane, coliere, inele aniversare, inele eternity, inele fashion, cercei și brățări.

Despre Valmand

Cu o experiență de peste 17 ani în industria bijuteriilor, compania este recunoscută pentru produsele și serviciile de calitate pe care le oferă clienților săi. Având propria fabrică în București, acesta produce piese la comandă în atelierul propriu, personalizate, folosind tehnologii de ultimă generație, materiale de înaltă calitate, pietre prețioase naturale și diamante certificate GIA. De asemenea, Valmand este singurul producător de bijuterii din platină din România