Vata minerala bazaltica, in topul materialelor de constructii si in urmatorii ani

Îți dorești o locuință bine izolată atat fonic, cat si termic? Vata minerala bazaltica este răspunsul corect, adică materialul de care ai nevoie pentru izolarea casei. Rezultatele vor fi un consum mai mic de energie și un cămin mai relaxant pentru cei dragi. Dar acestea nu sunt singurele proprietăți extraordinare prin care se remarca vata minerala bazaltica, ci mai oferă si alte beneficii care nu pot fi contestate.

Referitor la trendurile din sectorul construcțiilor, specialistii sustin ca piața de vata minerala va înregistra o creștere in următorii ani, fiindca devine tot mai apreciata. Programul de reabilitare termica, punerea la punct a legislației privind protectia la foc a cladirilor și creșterea gradului de conștientizare a populației sunt pioni principali in acest progres.

Gama variată de produse aflate in comerț pune adesea clienții in dificultatea de a alege o vata minerala bazaltica de calitate. Pentru a evita neplacerile, apelați întotdeauna la un magazin de specialitate care distribuie doar produse de top. Cidconstruct.ro reprezinta un aliat de incredere, un promotor al valorilor, care executa cu usurinta și in termenul stabilit lucrări de construcții.

Vata minerala bazaltica: prin ce caracteristici se remarca?

Vata minerala bazaltica concurează cu succes cu alte materiale folosite pentru izolarea locuinței. Acest produs imbunatateste confortul termic al casei, impiedicand pierderile de căldură datorită excelentelor proprietati termoizolante, si ofera izolare fonica.

Lista de beneficii pe care le oferă vata minerala bazaltica nu se încheie aici. Acest material promițător in domeniul construcțiilor a devenit tot mai apreciat pentru faptul ca asigura protectie la incendii. Materialul nu întreține arderea, nu emană substanțe nocive și își menține caracteristicile pana la temperaturi ce pot ajunge la 850 grade Celsius. Produsele comercializate de cidconstruct.ro se remarca prin faptul ca au izolatie antifoc, adică poseda clasificare in domeniul reacției la foc A1. Așa cum este vata minerala bazaltica Isover care oferă siguranța la incendiu fiindcă este material incombustibil, cu clasa de reacție la foc A1.

In plus, vata minerala bazaltica Isover contribuie la protectia mediului înconjurător, nu este agreata de insecte, rozatoare sau paraziti, nu contine materiale corozive, poate fi manevrata usor și are durata lungă de viață.

Despre CID CORPORATE CONSTRUCT

S.C CID CORPORATE CONSTRUCT S.R.L, o firma de construcții din București și distribuitor de materiale de construcții cu o traditie de 11 ani in Romania, se număra printre liderii naționali din sectorul construcțiilor. Experimentata echipa condusa de Ionut Dragulin a finalizat contracte de executie anvelopare termica in mai multe sectoare din Bucuresti, construcții de blocuri și ansambluri rezidentiale

Vei observa de la început ca colaborezi cu o firma de construcții de încredere și ca achizitionezi materiale de calitate, așa ca bazele proiectului tau sunt deja ridicate.

Garantam clientilor nostri profesionalism, experiență si rezultate de excepție și drept mărturie stau cele peste 950 de proiecte din portofoliul nostru.

Date de contact

Telefon: +40757.083.240

E-mail: comenzi@cidconstruct.ro