Joaca e si mai distractiva cand ai 2 in 1 cu un fotoliu de plus

Ti-ai imaginat vreodata ca, acel om important care sta tolanit intr-un fotoliu confortabil de birou, studiind schitele construirii unei cladiri importante, intr-o buna zi poate fi chiar copilul tau?

Nu e chiar atat de simplu sa ajungi un om important sdi sa ocupi un post si totodata un loc in fotoliul unei firme de succes, dar nu stii ce poate oferi viitorul copiului tau, mai ales daca stii cum sa te ocupi de acest viitor al lui inca de la cea mai frageda varsta.

Poate suna prea didactic, dar jucariile, la fel ca jocul, isi au rolul bine-definit atat pentru oameni cat si pentru animale. Constituie o sursa de distractie, dar totodata sunt si educative, stimuleaza creativitatea, scopul fiind lesne de ghicit: dezvoltarea inteligentei si perspicacitatii copilului.

Incurajarea socializarii

Tot ceea ce dezvolta imaginatia copilului, antrenandu-i coordonarea, tot ceea ce duce la evolutia abilitatilor cognitive pe care cel mic le va folosi in viitor in viata de zi cu zi constituie esentialul. Scopul fiind acela ca, obiectele si jucariile bine alese sa ii sustina procesul de gandire, sa il incurajeaze sa socializeze cu alti copii, cu fratii sau cu parintii antrenandu-l la joaca.

Desigur, daca esti in cautarea acelor fotolii de plus foarte dorite de cei mici in ultima vreme si, totodata, extrem de dorite de parinti pentru pustii lor, nu mai stai sa te gandesti la adevarata utilitate cu bataie lunga a unui asemnea “obiect”. Te arunci in…primul fotoliu de plus pe care il vezi pe net, bucuros ca l-ai gasit, in sfarsit. Ei bine, nu e chiar asa!

Pentru dezvoltarea creativitatii

Daca te gandesti mai bine, cauti un super fotoliu din plus pe care copilul sa se rostogoleasca, sa sara, sa se simta bine si, in acelasi timp, realizezi ca mai ai o problema: nu mai stii unde sa tii toate jucariile micutului tau. La problemele tale exista rezolvare: 2 in 1 – fotolii de plus cu spatiu pentru jucarii.

Ceva ideal atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari. Spre exemplu, magazinul online Ricipici prezinta in oferta sa o gama larga de asemena fotolii, modelele disponibile avand forma de hipoptam, broscuta, maimutica si alte forme simpatice si atractive. Mai mult, aceste fotolii de plus se pot personaliza cu nume.

Astfel, cei mici nu se vor plictisi niciodata, iar cei mari vor avea ocazia sa fie mai relaxati. Specialistii spun ca iesirile in aer liber ale copiilor trebuie alternate cu perioade de joaca acasa. Fie ca se joaca singuri, fie ca se alatura jocurilor surorilor sau fratilor mai mari, toti copiii vor adora aceste fotolii, care sunt interactive de fapt.

Joaca e si mai distractiva cand ai 2 in 1 cu un fotoliu de plus. Mai ales ca tot ceea ce presupune multa miscare pe un asemenea obiect implica dezvoltarea creativitatii, dar si a acelor abilitati sociale care pot face mai tarziu din copilul tau acel om important asezat comod in fotoliul unei firme la fel de importanta.