Ventsys Instal deschide un birou de reprezentare în jud. Mureș

Ventsys Instal, companie din București specializată în producția, proiectarea, configurarea și distribuția de sisteme HVAC și accesorii, anunță înființarea unui nou birou de reprezentare în județul Mureș, în comuna Corunca – o suburbie a municipiului Târgu Mureș.

Expansiunea în inima Ardealului vine ca un pas firesc în direcția dezvoltării în teritoriu a afacerilor Ventsys, care este la ora actuală unul dintre cei mai importanți furnizori de tubulatură de ventilație la nivel național. În 2018 compania bucureșteană a înregistrat o cifră de afaceri de 8,6 milioane RON și un profit de 1,5 milioane.

Ventsys produce în mod direct sisteme de tubulatură spiro, inclusiv piese componente (nipluri, conectori etc.) și distribuie echipamente diverse de climatizare și ventilație. În gama de ventilatoare distribuite de Ventsys se regăsesc și ventilatoarele profesionale ruck produse chiar în județul Mureș, în orașul Târnăveni, de societatea Ruck Ventilatoare SRL, filiala din România a binecunoscutului producător german ruck GMBH.

Domnul Nicolae Ștefan, manager general al Ventsys, ne-a declarat în legătură cu acest eveniment:

„Deschiderea acestui birou este un pas necesar în strategia noastră de a fi mai aproape de clienții din Transilvania. Știm prea bine că zona aceasta este un pol de dezvoltare important în România, alături de București. S-a investit mult în infrastructură, astfel încât în maxim doi ani de acum încolo toate marile orașe din Transilvania vor fi conectate între ele prin autostrăzi sau drumuri expres. Economia locală va crește, lucru care se vede și acum din dinamica afacerilor locale. Ne așteptăm ca după ce se va realiza legătura rutieră directă dintre Sibiu și occident ritmul investițiilor să crească susținut în toată zona. De aceea este necesar să fim cât mai aproape de clienți, atât pentru a lua pulsul pieței cât și pentru a afla direct de la sursă necesitățile pentru proiectele în derulare.”

Noul birou al Ventsys va funcționa la adresa Str. Subpădure nr. 10, com. Corunca, jud. Mureș și va deveni funcțional din luna noiembrie 2019. Pentru mai multe amănunte:

web: www.vent-sys.ro
tel.: 0740 125 802
pers. de contact: inginer Claudiu Podar