Viziunea asupra viitorului domeniului vânzărilor în România

Trebui să recunoaștem că pandemia de corona virus a modificat modul în care se face business în toată lumea. Nici România nu a fost ferită de transformările ce s-au manifestat în ultimul an. Distanțarea socială a avut efecte nefaste asupra comportamentului cumparatorilor, deci asupra domeniului vânzărilor.

BiziLive TV este alături de antreprenorii, managerii și oamenii de vânzări care doresc să evolueze, să lase în urmă cutumele tradiționale și să abordeze noile tendințe în vânzări.

Pentru a-i ajuta pe cei ce doresc să progreseze în timp de pandemie, BiziLIVE TV lansează o miniserie educativă denumită Doza de Vânzări Summer Edition 2021 care aduce în prim plan experiențele personale și de bussines ale celor mai buni experți, manageri și antreprenori din România.

Digitalizarea, orientarea resurselor către tool-uri cât mai eficiente, managementul echipelor de vânzări, realizarea așa-ziselor plase de siguranță, și aplicarea “bunelor practici” sunt câteva dintre temele abordate în cele 8 de episoade ale miniseriei lansate de BiziLive TV. Această ediție specială aduce la aceași masă specialiști, experți și antreprenori care vor aduce: EXPERTIZĂ, PROCEDURI PRACTICE, TEHNICI CLARE și soluții la problemele tale, pe care să le aplici imediat mai spun producătorii emisiunii.

 Cand se lansează miniseria Doza de Vânzari Summer Edition?

Miniseria se lansează Luni 16.08.2021 și va fi filmată și difuzată live pe platforma de streaming bizilive.tv și pe canalele sociale oficiale BiziLIVE TV. Timp de o săptămâna veți putea vizona în fiecare zi câte un episod cu un expert astfel încât la finalul săptămânii să aveți o viziune mai clară despre vânzări și evident idei noi de aplicat imediat.

 

Cine sunt invitații miniseriei?

 

Invitații seriei “Doza de Vânzări Summer Edition” sunt specialiști cu o vastă experiență directă în vânzări din diferite domenii: Cosmin Dărăban CEO Gomag, Alin Comșa Expert Sales & Marketing, Mihai Chiratcu Sales Expert, Bogdan Comănescu Expert Sales & Marketing, Călin Iepure CEO Bizz.Club, Cătălin Stancu Sales Expert si Adrian Cioroianu Executive Trainer si Autor.

 

Ești Antreprenor, Freelancer, Director sau Agent de Vânzări?

Oricare ar fi provocările și obiectivele tale în vânzări pentru această perioadă, îți garantăm că acest program educațional dedicat vânzărilor,  îți va oferi soluții la problemele tale, pe care să le aplici imediat.

Participă la o experiență unică de învățare, în format video, scurt, dinamic, cu exemple clare și concrete alături de specialiști, experți, traineri, antreprenori, consultanți de business sau directori de vânzari.

 

Despre BiziLIVE TV

BiziLIVE TV este o companie de streaming independentă care oferă un serviciu media de streaming adresat direct spectatorilor prin Internet.

Acest serviciu ocolește platformele de televiziune prin cablu, difuzare și satelit, companiile care acționează în mod tradițional ca controlor sau distribuitor al unui astfel de conținut.

Compania este independentă si formată din contributori, antreprenori, jurnaliști, consultanți, avocați, experți contabili, voluntari și traineri care produc conținut video on demand educativ, business și divertisment.

De Luni până Vineri BiziLIVE TV oferă emisiuni LIVE, seriale, studii de caz, povești autentice pentru dezvoltarea afacerilor și dezvoltarea personală.
BiziLive TV promovează: Parteneriatul, Onestitatea, Inovația, Excelența și Educația.