Voi ce produse folosiți pentru păstrarea curățeniei?

Păstrarea curățeniei la locul de muncă, este extrem de importantă, chiar esențială pentru bunul mers al lucrurilor într-o firmă. Lăsând la o parte, prevedereile legale în acest sens, care sunt cunoscute de toți angajatorii, nerespectarea nevoilor angajaților la locul de muncă, va duce treptat la decădera firmei.

Oamenii, în general, caută să lucreze acolo unde le este bine, iar de cele mai multe ori, condițiile de lucru, colegii și atmosfera locului sunt mai presus de beneficiile salariale. Așa că, păstrarea curățeniei, folosirea celor mai moderne soluții de igienizare și atenția la detalii pot face diferența pentru un mediu de lucru productiv.

Pentru cei care sunt interesați și au nevoie de produse de calitate, Sanito.ro le stă la dispoziție cu produse și accesorii pentru curățenie, toate la cea mai înaltă calitate și cu garanția celui mai bun preț. Produsele comercializate sunt folosite la nivel internațional și sunt printre cele mai apreciate de clienți la nivel internațional.

Gama de produse Tork este de asemenea prezentă pe Sanito.ro, cu o serie variată și foarte diversificată de produse, precum:

  • Dispensere și dozatoare
  • Consumabile hârtie
  • Săpunuri lichide, spumă și cremă
  • Dezinfectanți mâini
  • Odorizante cameră
  • Detergenți profesionali
  • Coșuri de gunoi

Consumabilele din gama de produse din hartie Tork, sunt printre cele mai importante pentru menținerea curățeniei și sunt perfecte pentru ștergerea și dezinfectarea suprafețelor, tocmai pentru că sunt de unică folosință. Nu este recomandată utilizarea cârpelor din material textil, deoarece acestea captează microbi și mai degrabă ajută la răspândirea acestora, decât la eliminarea lor.

În plus, pe lângă utilizarea produselor din hârtie pentru ștergerea suprafețelor, trebuie să fie prezente în grurile sanitare atât hârtia igienică, cât și prosoape de hârtie pentru ștergerea mâinilor dupa spălare.

Pe lângă spălatul pe mâini, igiena personală este extrem de importantă, iar în candrul unei firme mari, grupurile sanitare trebuie sa fie cât mai curate, dar și dotate, astfel încat să ne putem menține o igienă cât mai riguroasă. Excludem săpunul normal din start și alegem săpunul lichid pentru acest lucru, însă procesul să fie complet, avem nevoie de cel puțin un dozator sapun Tork, acesta fiind mult mai igienic dar și mai eficient și mai rapid decât utilizarea clasică a săpunului.

Pentru cei care sunt la conducerea unei firme, indiferent de numărul de angajați, aceștia trebuie să țină cont de nevoile fiecărui angajat, astfel încât aceștia să se simtă confortabil la locul de muncă, dând astfel un randament considerabil mai mare.

Alegând serviciile Sanito.ro, veți avea garanția calității, compania având o experiență de peste 12 ani în spate în ceea ce privește distribuirea produselor pentru curățenie. Mai mult decât atât, Sanito comercializează peste 40 de brand-uri puternice partenere, precum: Tork, Notrax, Gojo, Purell, Mediclinics, EcoLab, SANO, Pronto și multe altele. De asemenea, toate aceste produse se găsesc la cele mai bune prețuri, având un raport preț/calitate excepțional.

Toate aceste produse sunt destinate oricărui tip de spațiu și afacere, fie că este vorba de centre comerciale, centre medicale, saloane de înfumusețare, hoteluri, birouri, baruri, restaurante sau benzinării.