Vrei o viata mai buna? Hai in echipa Studio 20!

Fara doar si poate, videochatul a devenit unul dintre cele mai prospere domenii la ora actuala. Atat in Romania, cat si la nivel mondial, tot mai multe tinere opteaza sa lucreze in acest domeniu, fiind motivate de castigurile fabuloase pe care le pot realiza intr-un timp relativ scurt.

Daca si tu vrei o cariera fulminanta, Studio 20, cel mai bun studio de videochat din lume, te poate ajuta sa devii un model de videochat de top, sa castigi venituri fabuloase si sa te bucuri de succes international. Cu o experienta in domeniu de peste 17 ani si locatii pe 3 continente (Europa, America de Nord si America de Sud), Studio20 este cel mai mare studio de videochat din lume!

Deoarece deviza noastra este „Excelam impreuna!”, daca vei alege sa lucrezi la Studio 20, vei avea sansa sa devii un model de videochat de top si sa ai o cariera de succes in acest domeniu. Vei avea parte de faima si vei fi tratata ca o adevarata diva. Iti vei putea permite vacante scumpe, masini de lux si chiar o casa noua! Toate acestea, in timp record – daca vei da dovada de implicare si perseverenta. Ca model la Studio 20, vei avea sansa de a castiga pana la 10.000 de dolari pe luna!

De asemenea, te vei bucura de venituri fabuloase + numeroase bonusuri! Vei putea beneficia de un comision cumulativ de pana 65% din venituri, astfel:
– bonus 2% daca activezi online peste 90 de ore in acea perioada;
– bonus 5% daca lucrezi peste 100 de ore in acea perioada;
– bonus 5% daca venitul depaseste 10.000$ in acea perioada;
– bonus 5% daca ramai model la Studio 20 timp de 12 luni complete.

Asadar, daca iti doresti sa lucrezi intr-un mediu prietenos, cu oameni deschisi la minte si sa faci bani in timp ce te distrezi, Studio 20 este locul ideal pentru a-ti atinge toate obiectivele financiare. Mai mult decat atat, vei putea participa la festivaluri internationale si vei avea sansa sa castigi numeroase premii.

Studio 20 ofera tuturor modelelor sale un contract legal ferm, pe care acestea il semneaza in dublu exemplar inca din prima lor zi de activitate. Astfel, tu vei beneficia de venituri sigure si legale, impozitate conform normelor in vigoare, cu acte in regula.

In plus, la Studio 20 te vei bucura de un venit lunar minim garantat, in valoare de 1.000 de dolari, valabil in primele 3 luni de activitate (indiferent de performantele tale online din acea perioada). Iar in caz de nevoie, te putem ajuta financiar pentru a-ti completa garderoba si trusa de machiaj.

Pentru ca ne dorim sa iti oferim cele mai bune conditii, Studio 20 iti pune la dispozitie conditii de munca extraordinare: decoruri luxoase si tehnologie de ultima generatie, suport permanent din partea specialistilor nostri si parteneriate cu cele mai faimoase site-uri de videochat (trafic de peste 300.000 de vizitatori pe zi). De asemenea, vei avea parte de cursuri individuale de limba engleza si lectii de cultura generala, costume unice, make-up profesional si campanii de promovare etc. Astfel, vei deveni un model de top din marea familie Studio 20 si vei avea de castigat atat pe plan profesional, cat si personal!

Depinde numai de tine cat de multi bani vei ajunge sa castigi si cat de mult vei profita de toate avantajele pe care ti le oferim! Tot ce iti cerem in schimb este seriozitate, implicare 100%, perseverenta si o atitudine pozitiva. Completeaza formularul „Angajari videochat” disponibil pe site, trimite-ne CV-ul la adresa contact@studio20.com sau suna-ne la numarul +40747.777.757 si vino sa ai viata pe care ti-ai dorit dintotdeauna alaturi de Studio 20!