Cum se distreaza si se antreseaza echipele pentru succes

Cand vine vorba despre satisfactia la locul de munca si factorii de motivare, recompensele financiare sunt mult mai putin importante decat s-ar crede. Si asta nu e nimic nou daca vorbim de generatia millennials. Sa fii fericit la locul de munca si implicat cu adevarat in bunul mers al companiei, depinde mai mult de lucrurile intangibile: sa simti ca faci parte dintr-o echipa, sa fii evaluat si apreciat constant, sa fii inteles si sa ai libertatea de a alege..

Companiile au inteles ca angajatii sunt mai motivati si implicati atunci cand se investeste in ei. Si pe langa programele de training pentru dezvoltarea de abilitati, se fac si investitii in organizarea programelor de team building.

Daca doriti sa organizati  un super program de team building la  mare, noi, Vision Consulting va sugeram 3 activitati outdoor, care cu siguranta va vor face sa spuneti la final “a fost cea mai Grozava experienta de team building”!

Sunt activitati de team building ce se pot desfasura cu grupuri cuprinse intre 10 si 500 persoane, atat in locatii din Romania, cat si in strainatate: Bulgaria, Grecia, Croatia, Italia, Spania, Franta, Portugalia

1.Regata cu velierele: Sub indrumarea skipperilor profesionisti participantii se vor familiariza cu notiunile elementare de navigatie, cunoasterea echipamentelor de bord, dar vor avea parte si de momente de relaxare. Apoi vor iesi pe mare sa puna in practica cele invatate.La final se va organiza o adevarata competitie, in care cei mai buni marinari vor fi premiati.

2. Olympics beach: Jocuri de team building pe plaja, in care impartiti in echipe ne vom testa abilitatile si indemanarea. Sunt jocuri de team building amuzante, creative, intreaga atmosfera este plina de voie buna. probe surpriza am pregatit:

  •         ‘fotbal schiop’
  •         concurs de schi pe nisip
  •         tras cu franghia pe nisip
  •         stafeta pe echipe la piscina
  •         intrecerea ‘balenelor’
  •         turnul baloanelor
  •         concurs zmee

3. Naufragiatii: Printre probele de trecut in acest teambuilding de poveste:

  • probe de persuasiune – convinsa localnicii sa le dea diferite materiale
  • probe de inteligenta – rezolvarea unor enigme/ghicitori
  • probe de indemanare – constructie pluta

Programele de team building la mare  beneficiaza de avantajul ca permit personalizarea activitatilor atat in functie de zona, cat si de obiectivele ce se doresc a fi atinse.

Se pot combina foarte bine cu diverse activitati de agrement: echitatie, jet sky, banana, parasailing, scuba diving…

VISION  CONSULTING este o companie creata din dorinta de a ajuta companiile din Romania sa se dezvolte prin prisma angajatilor. Astfel am creat programe de teambuilding si wellbeing, cursuri si workshop-uri care sa raspunda nevoilor clientilor nostri. In cei 13 ani de activitate am lucrat cu peste 400 de clienti corporate si zeci de mii de angajati, cu totii avand un scop precis – crearea unor echipe eficiente.

Pentru noi, cel mai important lucru este sa contribuim la dezvoltarea personala si profesionala a fiecarui participant la cursurile si evenimentele noastre. Satisfactia muncii noastre vine cu fiecare zambet primit, cu fiecare strangere de mana pe strada, cu fiecare scrisoare de multumire de la final si cu fiecare revedere.

Pentru tine, Vision Consulting este un partener de incredere, flexibil si pozitiv. Impreuna putem transforma in realitate potentialul angajatilor pe care ii aveti.

 

CategoriiHR