Vrei un laptop nou, scump si cu performante medii sau un laptop second hand ieftin si cu performante remarcabile?

In momentul in care doresc sa isi cumpere un laptop, oamenii au in general doua cerinte: ca acesta sa fie foarte performant si sa aiba un cost redus.

Cele doua caracteristici nu merg insa de multe ori mana in mana, deoarece laptopurile noi, dotate cu tehnologie de ultima generatie, au preturi prohibitive, in timp ce modelele vechi nu sunt atat de performante. In aceste conditii, solutia optima este achizitionarea unui laptop second hand.

Principalul avantaj al unui laptop second hand il reprezinta pretul, care poate fi chiar si de 2-3 ori mai mic decat al unui model similar nou. Daca iti doresti performante remarcabile si dispui de o suma de bani care ti-ar permite sa achizitionezi un laptop nou cu specificatii medii, poti opta pentru un model mai vechi de top al unui brand renumit, pe care sa il cumperi in regim second hand.

Daca apelezi la un furnizor cu experienta, vei beneficia de un produs fiabil, acoperit de o garantie indelungata, care nu se va defecta iremediabil in cateva luni de functionare intensa si nu se va deosebi nici ca aspect, nici ca performante de un model nou.

Spre exemplu, cu un buget in jur de 1.600 de lei iti poti achizitiona laptopul second hand HP ProBook 820 G1, care are dotari spectaculoase: un procesor Intel Core i5 de 1,60 GHz, o memorie RAM de 8 GB DDR 3, o memorie interna SSD de 128 GB SATA si un ecran de 12,5 inci. Avand in vedere dotarile pe care le are acest laptop, unul nou cu caracteristici similare ar costa peste 3.800 de lei.

HP ProBook 820 G1 este un laptop second hand conceput pentru profesionistii care au nevoie de fiabilitate si rezistenta, fiind construit pentru o durata de viata indelungata. In plus, dat fiind faptul ca este dotat cu SSD in loc de HDD, laptopul second hand HP ProBook 820 G1 este mult mai rapid si te ajuta sa iti eficientizezi programul.

Acest laptop second hand dispune de un procesor din gama i5 de la Intel, de generatia a 4-a si avand o frecventa de 1,60 GHz. In plus, 820 G1 este dotat cu 8 GB memorie RAM DDR 3 si un spatiu de stocare de 128 GB SSD.

Acesta este unul dintre cele mai apreciate laptopuri second hand din oferta Interlink, furnizor de echipamente IT second hand inca din anul 1997. Daca alegi sa achizitionezi laptopul HP ProBook 820 G1 de la Interlink, beneficiezi de urmatoarele avantaje:

– transport gratuit;
– livrare rapida in maximum 48 de ore in toata tara;
– garantie standard de 12 luni, care poate fi prelungita pana la 5 ani prin intermediul serviciului de garantie extinsa;
– certitudinea ca vei primi un produs fiabil, testat riguros inainte de a-ti fi inmanat si care are o durata de viata indelungata;
– drept de retur;
– 5% din valoarea comenzii online sub forma unui credit, pe care il poti folosi pentru a cumpara alte produse de pe site-ul Interlink.