Top 3 produse de papetarie pentru organizare si arhivare

Te intrebi cum iti poti organiza mai usor spatiul de lucru la birou, documentele importante sau diversele obiecte pe care nu le folosesti frecvent? Raspunsul este simplu: cu ajutorul produselor de papetarie pentru organizare si arhivare.

Astfel, ai la dispozitie o multitudine de produse de papetarie din aceasta categorie, din care poti sa alegi in functie de nevoile si preferintele tale:
– bibliorafturi, indexuri si separatoare;
– caiete mecanice si cutii de arhivare;
– dosare si mape din carton sau plastic etc.

Pe langa aceste produse de papetarie, pentru o mai buna organizare si arhivare, poti sa optezi inclusiv pentru accesorii de birotica din aceeasi gama:
– suporturi dosare;
– sisteme de arhivare de tip mobilier;
– fisiere rotative si clasoare pentru carti de vizita etc.

Asadar, ai o multime de solutii la dispozitie in materie de birotica si papetarie, care sa te ajute la buna organizare a activitatii tale, precum si la arhivarea documentelor sau a altor lucruri. Dar iata care sunt cele mai importante produse de papetarie in acest sens, de care nu ar trebui sa duci lipsa la birou in niciun caz:

1. Bibliorafturi din carton reciclat, plastifiate sau marmorate

Cu un design elegant si practic, dispunand de mecanism metalic pentru prinderea dosarelor, bibliorafturile reprezinta o solutie sigura, ideala pentru organizarea si arhivarea documentelor din cadrul unei firme sau companii mari. Aceste produse de papetarie sunt fabricate in diverse culori (rosu, albastru, galben, verde, negru) si diferite formate (clasicul A4 tip portret sau formatul landscape A5). Datorita varietatii de culori, iti poti clasifica mai facil documentele, pe anumite categorii sau ani.

Mai mult, bibliorafturile reprezinta o investitie minima pentru o solutie completa in ceea ce priveste depozitarea sau chiar expedierea dosarelor, avand o durata mare de viata si fiind rezistente la factori degradanti. Spre exemplu, bibliorafturile plastifiate.

Insa, pentru a face o investitie inteligenta pe termen lung, alege bibliorafturi numai de la branduri de top in materie de papetarie, comercializate la bucata sau in set: Herlitz, Leitz, Esselte, Elba, Noki, Donau etc. Toti acesti producatori de renume se regasesc in portofoliul OfficeClass.ro, cel mai mare magazin de birotica si papetarie online din Romania!

2. Dosare si mape din carton pentru arhivare sau expediere documente

Organizeaza-te eficient si priveste in perspectiva! In cazul in care ai documente nu doar de arhivat, ci si de expediat, dosarele si mapele din carton sunt esentiale. Iata ce variante exista in aceasta categorie de papetarie: dosare cu sina, incopciate, dosare plic sau simple, mape A4 etc.

3. Cutii arhivare pentru coli de hartie, dosare, bibliorafturi sau alte articole

Odata cu extinderea unui business, cutiile de arhivare iti vin in ajutor pentru a controla si gestiona mai eficient informatiile acesteia sau a depozita anumite ustensile de birotica si papetarie pe care le folosesti rar, economisind spatiu. Totodata, in felul acesta vei economisi bani, deoarece cutiile pentru arhivare au preturi accesibile, fiind disponibile intr-o gama variata de forme si dimensiuni potrivite pentru organizarea afacerii tale.

In functie de importanta sau frecventa cu care consulti unele documente, aceste cutii te ajuta la arhivarea colilor de hartie, a dosarelor sau bibliorafturilor necesare pentru pastrarea anumitor evidente.