ZentasticArts lansează singura platformă din România dedicată terapeuților, artiștilor și artizanilor

În 2022 a fost fondată ZentasticArts, o comunitate online suportivă, în care terapeuții, artiștii, artizanii și prestatorii de servicii complementare sau alternative își pot promova mai ușor serviciile sau produsele.

Septembrie 2022—Lenani Art S.R.L., creatorii ZentasticArts au anunțat azi că a fost lansată oficial singura platformă românească, dedicată oamenilor spirituali, care profesează ca terapeuți, artiști, artizani și prestatori de servicii complementare sau alternative. Cu ajutorul platformei aceștia pot ajunge la mai mulți clienți, li se pot crea texte de promovare și pot învăța cum să-și mărească nivelul de conștiință cu ajutorul lucrului energetic, evoluând astfel pe toate planurile.

După luni întregi de teste, îmbunătățiri și sute de ore de interacțiune directă cu utilizatorii ZentasticArts, în care li s-au cunoscut nevoile, dorințele și provocările, platforma devine vizibilă național și poate găzdui români pasionați din toate colțurile lumii.

Beneficiile de care se pot bucura membrii Comunității:

  • Își expun opiniile, produsele sau serviciile, fără a fi judecați, criticați sau ridiculizați, fiind încurajați și susținuți constant;
  • Învață să se promoveze corect, chiar dacă nu știu să vândă sau să creeze oferte atractive pentru clienții lor;
  • Sunt înconjurați de persoane cu har, deschise la minte, care au experiență în domeniul lor de activitate și care au obținut rezultate pozitive, fiind pasionați de sfera boemă-mistică (“Boho-Witchy”);
  • ZentasticArts are un grup de Facebook care a depășit 2.500 de oameni, e în continuă creștere și în cadrul său sunt aprobate doar postările care aduc plusvaloare membrilor;
  • Pe platformă sunt publicate constant articole și informații care îi ajută pe membri să evolueze și să-și facă viața mai frumoasă.

“Faptul ca platforma a devenit realitate este un lucru cât se poate de natural, pentru că ori de cate ori ne-am pus un proiect în minte am făcut-o cu toată convingerea și siguranța că el va deveni realitate. Ce nu am putut anticipa e calitatea oamenilor care s-au înscris pană acum, legatura formată între ei și valoarea imensă adusă în viețile oamenilor. Zentastic Arts este puntea de legătură între artiști, artizani, terapeuți și oamenii care au reală nevoie de ceea ce ei oferă.” a spus Elena Niță, Co-Fondatoarea Zentastic Arts. “Cel mai mare beneficiu pe care și-l poate lua un om din platforma voastră, dacă devine membru, e că după ce achită taxa de membru, obține un boost al afacerii. Atunci când vorbim despre afacerile mici, unde antreprenorul și clientul iau contact direct, este esențial ca marketingul să fie unul aparte, iar comunicarea să se facă de la suflet la suflet. Oamenii simt asta.” a adăugat Dan Niță, Co-Fondatorul Zentastic Arts.

Această platformă le oferă terapeuților, artiștilor, artizanilor și prestatorilor de servicii complementare sau alternative, șansa să aibă mai mulți clienți și să-și promoveze serviciile mai bine, fără să se blocheze, să facă greșeli costisitoare sau să ducă lipsă de informații.

Despre Lenani Art S.R.L.

Fondată de artista Elena Niță și IT-ist-ul Dan Niță, e o companie dedicată celor care lucrează cu bioenergie, sunt pasionați de spiritualitate, de artă, și vor să facă lumea un loc mai bun prin munca lor. Această companie și-a ajutat clienții să-și câștige veniturile doar din pasiunile lor, să își mărescă încrederea de sine, să vândă corect sau să obțină alte rezultate care i-au făcut să crească atât pe plan personal, cât și pe plan profesional.

CategoriiFără categorie