3 motive pentru instalarea unor deflectoare de aer conditionat – o idee geniala pentru toata casa!

Aerul conditionat este atat o solutie, cat si o problema! In zilele si noptile toride de vara, aerul conditionat este salvarea de care avem nevoie pentru a ne recastiga confortul termic.

Cu toate acestea, nu trebuie sa ignoram disconfortul produs, totodata, de suflul aerului rece ce bate direct spre noi, in timp ce ne aflam in camera. Un disconfort care, pentru unii dintre noi, se transforma in adevarate probleme de sanatate. Acum, insa, ai o solutie salvatoare: deflectoare aer conditionat!

Deflectoare de aer conditionat – ce sunt si cum se folosesc

Un deflector de aer conditionat reprezinta un dispozitiv ce se ataseaza aparatului AC. Acesta are rolul de a devia suflul de aer rece si, astfel, de a asigura protectie utilizatorului. Aceste dispozitive pot fi atasate oricarui model de aparat de aer conditionat si pot fi pozitionate in functie de nevoi.

Initial, acestea si-au dovedit eficienta in camerele copiilor, care sunt cei mai vulnerabili schimbarilor bruste de temperatura. Acum, au devenit o solutie chiar si pentru adultii care nu pot suporta sa stea intr-o camera in care functioneaza un aparat de aer conditionat.

3 motive pentru care sa instalezi deflectoare de aer conditionat in toata casa, nu doar in camera bebelusului

Folosirea unor deflectoare de aer conditionat este ideala, atat pe timpul noptii, cat si al zilei. In cazul in care iti doresti sa te bucuri de racoare si confort termic, fara a te confrunta cu dureri de cap, de spate sau diverse alte probleme de sanatate ce pot fi provocate de functionarea aerului conditionat, acestea sunt solutia. Iata principalele 3 motive pentru care sa instalezi aceste accesorii aparatelor de aer conditionat din intreaga locuinta:

  • protectie impotriva curentului produs de aerul conditionat – este unul dintre principalele motive pentru care sa achizitionezi un astfel de dispozitiv;

  • usor de montat si reglat – se monteaza extrem de usor, in mai putin de 5 minute. Nu e nevoie de scule sau de dat gauri. Montarea se face fara suruburi, fara adeziv, folosind doar presiunea pieselor din colet. In plus, sunt usor de reglat. Acestea pot fi ajustate pe lungime, in sus / jos, mai aproape sau mai departe de fanta aerului conditionat;

  • eficient – este un produs simplu, care te ajuta sa deviezi curentul de aer rece, astfel incat sa nu mai bata asupra ta si sa nu iti mai provoace disconfort. In acest fel, vei putea sa tii aerul conditionat pornit chiar si atunci cand te afli in camera, fara ca a doua zi sa ai probleme de sanatate, dureri de spate etc.

In plus, aceste dispozitive au un design elegant si pot fi integrate cu usurinta in orice tip de decor. Pentru camerele copiilor, poti achizitiona deflectoare de aer conditionat de pe Buy4Baby.ro si sa alegi modele cu design tematic, pe placul celor mici. Poti alege dintr-o gama diversa de culori si modele cu inimi, catei sau ursuleti. Intra pe site, consulta oferta completa si comanda produsele de care ai nevoie pentru a te bucura de tot confortul termic necesar.

Scapa de stresul programarii aerului conditionat si de problemele de sanatate provocate de functionarea acestuia in timp ce te afli in camera!