Aspectul cuburilor nu trebuie trecut cu vederea, atunci cand folositi o masina de facut gheata!

Vara, creste in mod exponential consumul de cocktail-uri, frappe-uri si sucuri servite la o temperatura cat mai… scazuta. Antreprenorii din domeniul HoReCa pot sa profite de aceste obiceiuri ale romanilor pentru a atrage un numar cat mai mare de clienti si a-si spori considerabil profiturile.

In acest scop, este necesar sa investeasca intr-o masina de facut gheata de ultima generatie. In momentul cumpararii, pe langa performantele unui astfel de echipament, proprietarii de business-uri in domeniu trebuie sa acorde atentie si unui alt lucru, pe care clientii cu siguranta nu il vor trece cu vederea: aspectul cuburilor si al fulgilor.

Iata cateva produse care vor indeplini atat criteriile estetice, cat si pe cele care se refera la functionarea performanta pentru o perioada indelungata de timp!

Masina de facut gheata sub forma de cuburi

Un aparat cu capacitatea de a produce 37 de kilograme de cuburi in 24 de ore este suficient pentru necesitatile unei afaceri de dimensiuni medii. Datorita capacitatii de stocare de 16 kilograme, puteti fi sigur ca nici macar o crestere brusca a fluxului de clienti nu o sa va ia prin surprindere, ci va va gasi pregatit.

Produs de prestigioasa companie germana Virtus Group GmbH, echipamentul se remarca printr-un consum optim de energie, precum si prin dimensiunile care permit amplasarea sa practic in orice spatiu:lungime de 497 de milimetri, latime de 592 de milimetri si inaltime de 698 de milimetri, precum si o greutate de 48 de kilograme.

Masina de facut gheata granulata

Acest aparat cu o capacitate de productie superioara, ideal pentru barurile, restaurantele sau terasele de mari dimensiuni, are si o capacitate de stocare de 10 kilograme. Echipamentul produce gheata granulata de tip frozen stone.

Echipamentul are o greutate neta de 50 de kilograme si urmatoarele dimensiuni: lungime de 450 de milimetri, latime de 620 de milimetri si inaltime de 730 de milimetri. Astfel, in ciuda productivitatii mari, nu ocupa mult spatiu, iar acest aspect se dovedeste esential in orice unitate de alimentatie publica.

Masina de facut gheata sub forma de fulgi

Compania germana Virtus Group GmbH a realizat si o serie de modele capabile sa produca fulgi de gheata. Capacitatea de productie este impresionanta, ajungand la 95 de kilograme in 24 de ore. La randul sau, capacitatea de stocare este de 19 kilograme.

Echipamentul are greutatea neta de 59 de kilograme si functioneaza cu racire pe baza de aer. Dimensiunile sunt urmatoarele: lungime de 496 de milimetri, latime de 660 de milimetri si inaltime de 795 de milimetri.

Servire ireprosabila, clienti satisfacuti, profit sporit!

Avand la dispozitie astfel de aparate de ultima generatie, veti putea sa satisfaceti chiar si gusturile celor mai pretentiosi clienti, indiferent ca acestia comanda un frappe, un desert cu fulgi de gheata sau o simpla apa plata cu lamaie.

In functie de comanda, veti avea la dispozitie gheata pisata ori sub forma de fulgi pentru o Pina Colada, cuburi de gheata pentru Bloody Mary sau Long Island Iced Tea, astfel incat veti fi pregatit pentru orice comanda.

In magazinul online Fresco.ro puteti gasi zeci de modele de masina de facut gheata. Alegeti-l pe cel potrivit pentru necesitatile propriei afaceri, iar aceasta vara va va aduce aprecierea unanima a clientilor si un profit pe masura!