5 filme de Crăciun vechi, dar încă populare

Perioada Sărbătorilor reprezintă un prilej excelent de relaxare și distracție în familie. Iată care sunt cele mai frumoase filme de Crăciun pe care să le vizionezi împreună cu cei dragi, în așteptarea Moșului.

O viață minunată

It’s a Wonderful Life este un film din anii ‘40, care ne reamintește de magia Crăciunului și de speranțele ce prind viață sub bradul împodobit. James Stewart, Donna Reed și Lionel Barrymore sunt protagoniștii acestui film clasic de Sărbători. 

Un Crăciun alb

White Christmas este un musical optimist, din anii ‘50, mereu actual prin refrenele vesele și buna dispoziție pe care o transmit nume mari ale cinematografiei, în frunte cu Bing Crosby. Vei urmări un adevărat spectacol de revistă și cabaret, cu glume de Crăciun. 

Goana după cadou

Jingle All the Way este titlul original al acestui film celebru, în care Arnold Schwarzenegger aleargă prin tot orașul după jucăria pe care și-o dorește băiețelul său ca dar de Crăciun. Achiziționarea cadourilor de Sărbători reprezintă o adevărată aventură, așa cum arată această comedie plină de acțiune și neprevăzut.

Miracolul de pe Strada 34

Un film clasic de Sărbători este Miracolul de pe Strada 34, realizat în 1947 și devenit faimos prin remake-ul din anii ‘90. Cu toții credem în Moș Crăciun, dar cei mici reușesc să transforme dorințele în realitate. Vei savura o superbă comedie romantică, care emoționează și redă speranța în oameni.

Singur acasă

Nu putea să lipsească din recomandările cu filme de Crăciun vechi seria Home Alone. Cele trei comedii savuroase lansate sub acest nume au fost succese răsunătoare în anii ‘90 și au devenit tradiție de Sărbători pentru familii din întreaga lume. De fiecare dată vei râde ca la prima vizionare, iar năzdrăvăniile puștiului isteț și descurcăreț vor fi la fel de savuroase.

Petrece zilele de Sărbători alături de cei dragi, în compania filmelor de Crăciun. Ca să te bucuri pe deplin de aceste pelicule, alege un TV nou, pentru o vizionare mai bună. Ai la dispoziție carduri de cumpărături, dacă vrei să cumperi un televizor în rate fără dobândă*. Astfel achiziționezi articole electronice de calitate premium, la prețuri convenabile și în condiții de plată avantajoase.

*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.