Agențiile de marketing Crivan Digital și Fox IT vor fuziona. ATVRom investește 700.000 euro în dezvoltarea propriei agenții

Cu siguranță pasionații de ATV-uri și motociclete au auzit de ATVRom, cel mai mare reseller de vehicule off-road și on-road din România. Dealerul ATV-Moto a apăsat din nou pedala de accelerație, investind prin intermeiul Fox IT peste 700.000 euro în achiziția Crivan Digital și dezvoltarea departamentului de marketing.

După un parteneriat de succes, grupul ATVRom – Authentic Spirit decide să cumpere agenția de marketing Crivan Digital, investind 700.000 euro pentru a dezvolta departamentul de marketing, prin intermediul Fox IT.

 

“Investiția presupune achiziția agenției de marketing Crivan Digital, cu care ATVRom a colaborat în ultimii 2 ani, dezvoltarea departamentului de marketing prin intermediul Fox IT și construcția unui nou sediu dedicat. Scopul investiției este de a consolida business-ul, dar și de a împărtăși experiența noastră, ajutând brandurile din zona auto – moto, real estate și retail să scaleze.” a declarat Ivan Sebastian, Marketing Manager Fox IT.

 

Agenția va fi administrată de către Badea Alexandru, în calitate de CEO, cu o experiență de 17 ani în zona de marketing online în cadrul grupului – Authentic Spirit. Acesta a fost unul dintre pionierii online-ului românesc, dezvoltând primele site-uri de vânzări de ATV-uri din România, încă din 2006. Alături de el, managementul agenției va fi asigurat de către ex-ownerul Crivan Digital, Ivan Sebastian, din postura de Marketing Manager, având 11 ani experiență în online și un portofoliu de peste 90 de branduri din domenii precum real estate, retail, asigurări și medical.

“Din portofoliul nostru fac parte branduri internaționale, precum CFMOTO, KTM, Husqvarna Motorcycles, Gas Gas, BRP Can Am, Fantic, Zeeho, Silence, Fox Racing și Authentic Spirit, astfel că dominăm nișa de moto.” a declarat Badea Alexandru, CEO Fox IT. Echipa Fox IT este formată din peste 30 de specialiști, în domenii precum PPC, SEO, Social Media și Data Analytics.

 

ATVRom este cel mai mare dealer autorizat de vehicule on-road și off-road din România. La nivel de grup, business-ul cu ATV-uri și motociclete a crescut de la 34 milioane de euro în anul 2020 la peste 57 milioane de euro în anul 2021. “Datorită investițiilor făcute în zona de infrastructură, stocuri și marketing, estimăm o cifră de afaceri de peste 80 milioane de euro în anul 2022.” au declarat Mircea Comana și Mihai Concioiu, directorii ATVRom și Authentic Spirit.

Creșterea ATVRom nu se vede numai în cifre, grupul înregistrând o expansiune la nivel internațional. Astfel, pe lângă magazinele ATVRom din România, grupul s-a extins și în țări, precum Slovenia, Croația, Moldova, Bulgaria, Ucraina și Ungaria.