5 ingrediente naturale pe care să le incluzi în rutina de îngrijire în 2021

În 2020, produsele cosmetice de îngrijire a pielii au detronat produsele de make-up în topul vânzărilor din industria de beauty. Femeile, în special, au oferit mai multă atenție îngrijirii pielii și au învățat să-și prețuiască mai mult frumusețea naturală.

Totul începe cu o curățare corectă și blândă a pielii și părului, ceea ce face ca dușul sau baia să ia forma unui adevărat ritual de îngrijire personală. Dar pentru a te bucura din plin de ele, este important să știi să alegi produsele potrivite nevoilor tipului tău de piele.

Trandafir pentru protecție

Probabil cea mai iubită floare, trandafirul ne încântă nu numai cu parfumul și eleganța florilor sale, dar și cu efectele benefice pe care le are asupra sănătății noastre: echilibrează PH-ul pielii, regenerează epiderma, îmbunătățește circulația sanguină, catifelează și protejează împotriva bacteriilor.

Gelul de duș natural cu trandafir sălbatic de la Faith in Nature conține 99% ingrediente naturale, este cruelty-free, iar compoziția sa cu 100% parfum natural, lasă pielea moale și delicată și te duce cu gândul la o grădină de trandafiri. 

 

Avocado pentru hidratare

Datorită uleiurilor, grăsimilor sănătoase și acizilor grași omega-3 din compoziția sa, avocado îmbunătățește aspectul pielii, făcând-o mai strălucitoare. Tot în gama Faith in Nature vei găși gelul de duș natural cu avocado care conține aceleași ingrediente sănătoase pentru pielea ta.

Aloe vera pentru reparare

Aloe Vera conține o mulțime de substanțe antioxidante, printre care manganul, cuprul, seleniul, vitaminele A, B4, B9, B12, C și E și cisteină (un aminoacid implicat în activarea globulelor albe și în vindecarea rănilor). Pe deasupra, aloe vera oferă protecția împotriva razelor UV, calmând, totodată, și arsurile de orice fel.

Gelul de duș natural cu aloe vera de la Faith in Nature are în compoziție aloe vera organică activă, lămâie și lime răcoritoare.

Alge pentru detoxifiere

Algele sunt sursă de proteine, aminoacizi esențiali și sunt o sursă excelentă de betacaroten, vitamine (A, B, C, D, E, F, K, PP), clorofilă, mucilagii și substanțe antibiotice, metaloizi și minerale. Dar poate cea mai importantă calitate a lor pentru piele este efectul detoxifiant. Gelul de duș natural cu alge marine și citrice de la Faith in Nature combină calitățile antioxidante ale algelor sălbatice cu lămâia organică.

Cocos pentru hidratare

Uleiul de cocos este recomandat în special persoanelor care se confruntă cu o piele uscată și deshidratată. Pe deasupra, miezul de nucă de cocos conține acizi fenolici, care protejează celulele corpului de stresul oxidativ. 

 

Acum poți oferi pielii tale toate beneficiile cocosului în gelul de dus natural cu cocos de la Faith in Nature, care va oferi pielii tale o hidratare intensă, în timp ce mirosul său natural tropical îți va relaxa complet mintea.