5 intrebuintari comune ale foliei cu bule

Cu siguranta fiecare dintre noi ne-am intalnit in repetate randuri cu folia cu bule si multi dintre noi suntem incantati ori de cate ori putem sparge bulele. Rolul acesteia insa nu este antistres, ci ajuta in mai multe situatii pe care ti le vom prezenta si noi. Pentru inceput insa, va trebui sa alegi cea mai buna folie cu bule pentru tine si locul din care poti face asta este https://www.foliecubule.ro/catalog/plicuri-pungi-curierat-52. Rolele mari sunt extrem de utile pentru toate persoanele care livreaza colete si in special care au de trimis obiecte fragile. Iata pentru ce este folosita folia cu bule:

Folie cu bule pentru impachetarea obiectelor fragile

Daca vrei sa impachetezi corect anumite colete, cea mai buna varianta este aceea de a pozitiona folia cu bulele catre interior. Sunt si unele dezbateri in ceea ce priveste amplasarea bulelor si foarte multe persoane considera ca cea mai buna varianta ar fi de fapt invers, insa in realitate amortizarea se va face mult mai usor in momentul in care bulele vin in contact direct cu obiectul. Trebuie mentionat insa si faptul ca, daca bulele sunt orientate catre interior, este recomandat ca intre bule si obiect sa fie un strat de hartie pentru ca evita petele nedorite.

Folia cu bule poate fi utilizata pentru a umple spatiile goale

Cele mai multe obiecte trimise nu intra perfect in cutii, motiv pentru care vor ramane mai multe spatii goale, ce trebuie umplute pentru a proteja obiectele din interior. Acest lucru nu constituie insa o problema, pentru ca exista si folie cu bule mari sau foarte mari, special conceputa in sensul acesta, astfel incat sa nu lase obiectul sa se miste prin cutie.

Folie cu bule pentru bucatarie

Folia cu bule poate fi utilizata in bucatarie. In momentul in care trebuie sa depozitezi pahare si alte obiecte importante, folia cu bule reprezinta cea mai buna solutie pentru tine. Poti ambala fiecare articol in folie cu bule si te vei asigura ca riscul ca paharele preferate sa se sparga este redus. De asemenea, poti pune si folie care sa umple spatiile goale.

Folie cu bule pentru decoratiunile de Craciun

Iti amintesti cu siguranta cat de frustrant este sa vrei sa impodobesti bradul si sa descoperi ca globuletele tale sunt sparte. Dupa ce desfaci bradul, pune fiecare globulet in folie cu bule si apoi umple spatiul cu aceeasi folie sau cu o folie cu bule foarte mari. In felul acesta, riscul de a deteriora decoratiunile pentru brad este diminuat.

Folie cu bule pentru acoperirea cartilor

Atunci cand ai cartea preferata in geanta sau atunci cand expediezi o carte, nimic nu este mai neplacut decat ca aceasta sa fie deteriorata de apa. Daca te prinde ploaia atunci cand ai cartea in ghiozdan sau daca in timpul transportului, atunci cand coletele sunt mutate intra in contact cu apa sau cu zapada, cartile vor fi salvate daca sunt acoperite bine, pe toate partile, in folie cu bule.

Acestea sunt doar o parte din modalitatile in care poate fi folosita folia cu bule. In realitate, acest produs are mai multe intrebuintari, fiind si un foarte bun izolator.