5 locații exotice pentru 2020

Vacanțele în locațiile exotice reprezintă adevărate desfătări pentru suflet. Lumea întreaga este plină de paradisuri care așteaptă să le descoperi și de unde cu siguranță nu îți vei mai dori să pleci. Nisip fin, plaje superbe, ape turcoaz și palmieri înalți, brăzdați de razele soarelului, toate aceste elemente sunt nelipsite dintr-o destinație de vis. Dacă te gândești deja la o vacanță exotică pentru anul viitor, dar nu știi exact către ce locuri să-ți îndrepți atenția, descoperă mai departe câteva dintre cele mai interesante regiuni unde ne promitem cu toții că vom ajunge măcar o dată în viață.

Maldive

Una dintre cele mai spectaculoase locații din lume și deopotrivă cea mai frumoasă – Maldive, impresionează prin peisajele sale absolut incredibile. Este puțin probabil să nu visezi la o vacanță în Maldive unde poți să ai parte de o experiență exotică pe unele dintre cel mai puțin exploatate insule din lume. Clima este perfectă pe tot parcursul anului, apusurile seducătoare, iar hotelurile înconjurate de grădini luxuriante, astfel că nu ai nici un motiv să nu-ți dorești să vizitezi câteva dintre cele peste 1.000 de insule de coral din Oceanul Indian.

Bali

Insula zeilor, așa cum mai este denumită faimoasa locație exotică din Indonezia, oferă o plajă deosebită și ape de un albastru năucitor. Bali beneficiază de o vegetație deosebită, jungle, terase minunate de orez, culturi impresionante de ceai și cafea. Este unul dintre cele mai liniștitoare și relaxante locuri din întreaga lume, fiind o bază excelentă pentru un sejur în doi.

Sri Lanka

Descrisă de mulți ca fiind una dintre cele mai frumoase insule văzute vreodată, Sri Lanka își așteaptă turiștii cu o mulțime de plaje virgine, faună deosebită și jungla verde din interiorul insulei. Supranumită Lacrima Indiei, locația îmbină peisaje de vis, oameni extrem de primitori și un ritm de viață lent, ideal pentru cei care își doresc să trăiască din plin relaxarea, cel puțin pentru câteva zile.

Punta Cana, Republica Dominicană

Cei care nu își pot imagina un paradis insular cu un nisip ireal de alb trebuie să bifeze o vacanță în Punta Cana. O locație aparte, cu ape limpezi, turcoaz, plaje superbe și tratamente balneare, Republica Dominicană prezintă o arhitectură și un design de vis. Pe lângă frumusețea naturii, oamenii au ridicat resorturi imense, deosebite, ce au transformat Punta Cana într-una dintre cele mai populare destinații turistice.

Mauritius

Persoanele care adoră locațiile luxoase ce îmbină munții înalți cu pădurile exotice pot opta pentru o vacanță în Mauritius. Arhipelagul are orașe elegante, plaje cu nisip auriu, plantații imense din trestie de zahăr și întinderi de pământ roșu african, toate gata pentru a fi explorate de călătorii din întreaga lume.

Aventurează-te într-o locație exotică și beneficiază de cea mai frumoasă vacanță! Alege o insulă însorită, pe care o poți vizita pe tot parcursul anului și bucură-te de experiențe inedite în locuri cu adevărat incredibile.