5 lucruri de care vei avea nevoie cu siguranță la plajă

Lucrurile necesare pentru mersul la plajă oferă confort și siguranță, astfel încât să te bucuri de o zi cu soare așa cum vrei, în compania celor dragi din viața ta. O zi la malul marii poate fi una plină de surprize, de aceea, este bine să te îndrepți spre plajă cu un ABC al lucrurilor esențiale. 

Crema de protecție solară, pălăria de soare sau papucii de plajă sunt doar câteva dintre lucrurile recomandate pentru o zi cu soare, petrecută pe nisipul fin al plajei. Vrei să afli mai multe despre ce produse este bine să ai la tine? Rămâi alături de noi până la final: 

1. Crema de protecție solară

Bronzul frumos oferă un aspect de senzație întregii tale imagini, de aceea, mersul la plajă reprezintă un prilej numai bun pentru a sta la soare. Însă razele sunt acum mult mai puternice, comparativ cu alți ani, așa ca o cremă de protecție UV nu putea lipsi de pe această listă. 

Îți recomandăm să utilizezi în primele zile de plajă o cremă cu factor SPF50, astfel încât să te nu arzi și să riști probleme care te-ar putea ține departe de toată distracția. După ce pielea a început să capete culoare, poți opta pentru o cremă de protecție solară cu SPF30 sau SPF15. 

2. Pălăria ta pentru plajă 

Borurile unei pălării pentru plajă trebuie să fie suficient de mari, pentru a-ți proteja fața și gâtul împotriva razelor de soare, dar să poată oferi în același timp o vizibilitate cât mai bună. În privința modelului, descoperă online ultimele tendințele pentru acest tip de pălărie. 

3. Papuci de plajă confortabili 

Cei mai buni papuci de plaja se integrează cu naturalețe în ținuta pe care o porți pentru o astfel de ieșire, sunt confortabili și te protejează împotriva scoicilor, a cioburilor sau a spinilor ce se pot ascunde sub stratul de nisip fin. 

Materialul papucilor de plajă trebuie să nu rețină deloc apa, iar talpa acestora trebuie să fie aderentă, pentru momentele în care te afli pe anumite suprafețe alunecoase, așa cum sunt cele din jurul piscinei, sau din zona stabilopozilor. 

4. Prosopul de plajă din bumbac

Alege un prosop potrivit pentru înălțimea pe care o ai, pentru te bucura de confort, atunci când te așezi pe el. Asigură-te că este realizat dintr-un material confortabil, precum bumbacul, astfel încât să nu te deranjeze suprafața tare a materialului din care este realizat șezlongul. 

5. Ochelarii de soare polarizați   

Ochelarii cu lentile polarizate protejează ochii împotriva razelor puternice de soare, mai ales că acestea se și pot reflecta din apă. De asemenea, reprezintă o barieră sigură împotriva peliculelor fine de nisip, ce pot fi transportate de briza mării.

Purtând ochelarii potriviți, nu te vei mai încrunta la fel de tare, astfel că pielea (predispusă la uscare din cauza acțiunii soarelui) nu va mai dezvolta aceleași riduri de expresie. Nu în ultimul rând, vizibilitatea oferită de lentilele UV polarizate este ideală în zilele cu soare puternic.

Ce alte lucruri mai pui în geanta de plajă?