5 pași simpli pentru a crea locuința perfectă. Ce trebuie să faci pentru a avea casa visurilor tale

Dacă în urmă cu ceva timp locuinţa era folosită, de cele mai multe ori, doar pentru odihnă şi o cină târzie, pandemia de coronavirus a schimbat radical obiceiurile zilnice. Faptul că perioade lungi de timp, totul a fost închis, casa s-a transformat în birou, restaurant, școală, sală de cinema, etc. 

 

Astfel că, pentru a te bucura de tot confortul, este nevoie să faci mici ajustări în propria locuință, să schimbi câteva lucruri, să achiziționezi lucruri noi, acolo unde este cazul.

 

Iată ce poți face pentru a avea locuința la care ai visat

 

  • Pentru a reuși să îți creezi spațiul la care visezi, ai nevoie în primul rând de lumină. Încearcă să schimbi draperiile închise cu unele în culori pastelate, eliberează spațiul de lângă ferestre pentru a nu împiedica lumina să intre. Iar atunci când cea naturală dispare, poți compensa achiziționând cele mai frumoase lustre de la Ledel.ro, care te vor ajuta să te bucuri de lumină în orice moment! 

 

  • Dacă ai câteva cunoștințe despre grădinărit, atunci vei reuși într-un timp foarte scurt să îți amenajezi un colț verde în living, care va reuși să transforme spațiul și să îi dea culoare și viață. Poți opta pentru ferigi, cale, plante suculente sau orice alt tip care îți place și care te va ajuta să îți creezi micul colț de rai din propria casă. Dacă iubești plantele, atunci poți achiziționa câteva ghivece cu flori colorate, care vor înveseli imediat locul. 

 

  • Culoarea schimbă tot! Atunci când vrei să te bucuri de un aer relaxant la tine acasă, este momentul să investești în… culoare! Nuanțele aprinse vor înveseli imediat atmosfera, astfel că poți opta pentru câteva perne colorate pe care le vei așeza pe canapeaua din living, un covoraș în dormitor, o cuvertură așa cum îți place. Micile detalii pot face diferența, așa că investește în lucruri care îți plac, care te înveselesc.

 

  • Detaliile fac diferența! Atunci când îți dorești să schimbi ceva în locuința ta, poți achiziționa mici obiecte de decor, care pot transforma enorm felul în care arată casa. De exemplu, dacă ai senzația că ai un hol prea mic sau prea îngust, poți așeza pe un perete o oglindă mare, care va crea imediat senzația de spațiu. Îți dorești o canapea nouă? Ai nevoie doar de o husă într-o culoare veselă și un material catifelat și deja livingul tău arată diferit. 

 

  • Joacă-te și crează ce îți dorești! Dacă vrei să te simți bine în propria casă, este momentul să te joci, să îți aduci aminte de copilărie, iar casa ta să fie castelul din povești. Mută mobila așa cum vrei, scoate jucăriile de pluș și așează-le pe fotoliu, înrămează fotografiile preferate.  

 

Ca să-ți transformi locuința în casa visurilor tale, ai nevoie doar de un buget stabilit, multă imaginație și creativitate. Lasă-ți visele să devină realitate și bucură-te de colțișorul tău de rai numit acasă! 

 

Sursă foto: Pexels.com