7 avantaje ale canapelelor modulare

Daca ești în căutarea unui loc în care să petreci timp alături de familie sau care să adauge o notă de eleganță decorului casei tale, canapelele modulare reprezintă alegerea perfectă.

Confortabile, practice, versatile și stilate, aceste canapele pot fi personalizate după casa și dorințele tale.

În acest articol găsești cele mai importante avantaje ale canapelelor modulare.

 

  • Sunt confortabile și elegante

Canapelele modulare au fost întotdeauna considerate cele mai confortabile tipuri de canapele, ele permițând tolănirea, relaxarea și cuibărirea în orice moment și anotimp. Disponibile într-o varietate de culori și materiale, poți alege între piele sau tapițerie din materiale textile, între modele cu picioare sau fără, între design-uri cu sau fără rabatare. Opțiunile oferite de aceste canapele sunt nelimitate, ele reprezentând o completare excelentă pentru livingul sau dormitorul tău.

 

  • Conferă livingului impresia de spațiu aerisit

Dacă dispui un living generos, dispunerea extinsă a unei canapele modulare în formă de U va conferi acestuia un aspect contemporan și aerisit. Dacă livingul este de dimensiuni mai reduse, o canapea modulară în formă de L (colțare) oferă același confort, fără însă să aglomereze vizual camera.

 

  • Sunt foarte versatile

Știai că mobila modulară a fost inventată când un designer anonim de mobilier a decis să atașeze un scaun (otoman) la o canapea ca să îi iasă o singură piesă de mobilă?

 

Aceste canapele permit îndepărtarea unora dintre module pentru utilizarea de zi cu zi ca mobila compactă. Când este timpul să te întinzi, să te relaxezi și să te bucuri de un film, otomanul din componența mobilei poate fi folosit ca loc suplimentar pentru șezut, ca sprijin pentru picioare sau chiar ca suport pentru bolurile cu popcorn.

 

  • Schimbă cu ușurință aspectul camerei

Frumusețea canapelelor modulare constă în adaptabilitatea lor. Întreaga estetică a unei camere poate fi schimbată prin poziționarea diferită a secțiunilor canapelei. În plus, este mult mai ușor să muți aceste secțiuni decât să muți o canapea tradițională și partea cea mai faină este că poți face aceste mutări de unul singur, fără ajutor.

 

  • Secțiunile pot fi înlocuite cu ușurință

Spre deosebire de canapelele standard, dacă una dintre secțiunile canapelelor modulare se deteriorează, este mult mai ușor și mai ieftin să înlocuiești doar acea secțiune. În plus, unii furnizori de mobilă oferă modele cu perne detașabile care pot fi curățate sau înlocuite independent de celelalte componente ale canapelei.

 

  • Oferă spațiu suplimentar pentru dormit

Secțiunile acestui tip de canapele pot fi poziționate astfel încât să creeze cu ușurință un spațiu suplimentar pentru dormit. Așadar, dacă ai musafiri care rămân peste noapte, canapeaua modulară le va oferi cu siguranță un somn odihnitor.

  • Sunt mult mai ușor de manevrat și transportat

Când îți schimbi locuința, piesele voluminoase de mobilier cum ar fi o canapea tradițională, îți dau cele mai mari bătăi de cap. Însă secțiunile canapelelor modulare, mobile fiind, permit manevrarea și transportarea cu ușurință spre noua ta casă, unde le vei putea poziționa astfel încât să se încadreze armonios în noul tău spațiu.

 

Pentru canapele modulare elegante, sofisticate, practice și confortabile, te așteptăm la Silvarom Baia Mare, magazin cu peste 25 de ani de experiență în livrarea de mobilă care inspiră o stare de bine!