7 sfaturi utile pentru cuplurile care doresc sa evadeze din rutina

Daca am sti care este cheia pentru o casatorie perfecta, ar fi mult mai bine pentru noi, nu? Cu toate acestea, ratele de divort par sa creasca continuu, iar traiul cu un partener trebuie sa se confrunte cu tot mai multe dificultati care nu existau in trecut, cum ar fi o incertitudine mai mare a locurilor de munca sau o incapacitate tot mai mare de a concilia viata personala cu munca. Prin urmare, nu este surprinzator faptul ca numarul psihologilor dedicati terapiei prin casatorie a crescut.

Unele cupluri reusesc sa isi pastreze relatia vie si interesanta, dincolo de coexistenta consensuala la care multi sunt fortati. Dar ce fac aceste cupluri pentru a mentine flacara vie? Mai mult, este posibil sa reaprindeti un foc aproape stins? In acest articol vom vedea cateva sfaturi pentru a condimenta si a insufleti relatiile de cuplu.

Seducerea partenerului dvs. in fiecare zi este esentiala pentru a mentine o relatie in care sexul este cu adevarat satisfacator, cu toate acestea, nu toata lumea se straduieste sa faca acest lucru. Daca doriti sa schimbati acest lucru, va prezentam cateva idei pentru a va seduce partenerul in fiecare zi. Pentru a realiza acest lucru, pot fi introduse schimbari in relatie, prin jocuri interesante care schimba rutina si anumite stimulente sexuale pe care le gasiti cu usurinta in orice sex shop.

Incurajati relatiile intime

Sexualitatea este un aspect care are mult de suferit de-a lungul anilor, iar pentru multe cupluri este ceva care devine rutina sau dispare aproape complet. Dar intimitatea sexuala este importanta in viata unui cuplu. Ajuta oamenii sa se cunoasca, sa se accepte, sa se implice. Pentru a mentine sexualitatea vie, multe cupluri apeleaza la diverse jocuri si artificii, de la folosirea de jucarii sexuale din sexshop pana la sesiuni de terapie. Ca sa vezi mai multe articole despre dragoste si sex puteti intra pe Foxi.ro

Jocuri de rol

Ati incercat vreodata sa jucati rolul altcuiva? Aceste tipuri de jocuri erotice sunt de obicei foarte interesante si foarte bune pentru dezinhibati. Imaginatia este limita, asa ca puteti purta costume sau haine foarte sexy pentru a aprinde pasiunea in dormitor. Magazinele de tip sex shop sunt pline cu costume sexy special create pentru cuplurile care vor sa experimenteze.

Folositi imaginatia

Surprindeti-l! Faceti-l sa se simta foarte special datorita trucurilor dvs. de seductie. Desi traditionalul nu esueaza niciodata, este timpul sa incercati noi metode pentru a va incanta partenerul in pat. Exista mii de optiuni, este o problema de a analiza putin gusturile partenerului si atat! Un costum sau lenjerie dintr-un sexshop, un dans erotic, un masaj cu ulei, un joc adevarat sau indraznet, sunt cateva idei care sa va inspire.

Nu asteptati ca partenerul dvs. sa fie intotdeauna cel care ia initiativa

Este timpul sa lasati deoparte prejudecatile si sa va aratati ca o femeie hotarata, care are tot controlul si care are toate abilitatile pentru a face fata situatiei.