Un supermarket cu prețuri foarte atractive va fi deschis în Vitantis Shopping Center

Din 18 noiembrie, primul supermarket La Cocoș, din București, va fi deschis în Vitantis Shopping Center.    Magazinul va avea o suprafață de vanzare de 5.000 de mp și va oferi consumatorilor o multitudine de produse cu preturi foarte atractive, după același model din Ploiești.

Supermarketul este poziționat pe segmentul hard discount și oferă clienților produse cu promoții permanente de la minim 3 bucăți cumparate, oferindu-le astfel posibilitatea să facă economii importante. Prețurile promoționale se aplică tuturor produselor din magazin și se vor regăsi la raft pentru perioade mari de timp.

„Putem să oferim prețuri foarte mici deoarece totul este extrem de bine optimizat iar marja de profit este una foarte redusă. În acest moment, compania are contracte de colaborare cu peste 300 de furnizori, un portofoliu de peste 9000 de produse și un trafic de aproximativ 4000 de clienți pe zi, în magazinul din Ploiești. Toate acestea sunt posibile datorită implicării celor 410 angajați, 260 în Ploiești și 150 în București.”

Iulian Nica – General Manager

Supermarketul La Cocoș va fi deschis din 18 noiembrie, în Vitantis Shopping Center, de luni până sâmbătă, de la 6:30 la 20:30 și duminică, de la 6:30 la 16:30.

Supermarketul La Cocoș este un magazin cu capital 100% românesc, dedicat sloganului – “Supermarketul ce ține cu casa!” Este o afacere de familie născută în 2014, la Ploiești, din dorința de a le oferi românilor posibilitatea de a beneficia de prețuri cu adevărat mici, fără să cumpere cantități mari de produse.

Vitantis Shopping Center este  unul din primele parcuri de retail din partea de sud a Bucureștiului si este situat pe Șoseaua Vitan-Bârzești, nr. 7A.

Centrul comercial este format din supermarketul La Cocoș, BRICO DEPÔT, magazinul de mobilă Casa Rusu și dispune de peste 850 locuri de parcare.

Vitantis Shopping Center
Biroul Administrativ
Email: office@vitantis.ro
Telefon: 021 310 45 13
Site: https://www.vitantis.ro/
Facebook: https://www.facebook.com/Vitantis

Supermarket La Cocoș
Florin Cislariu
Email: supermarketlacocosbucuresti@gmail.com
Telefon: 0770 483 765
Facebook: https://www.facebook.com/supermarketcocos/